Narodna stranka: Građani ne mogu da registruju vozila zbog sukoba klanova unutar SNS-a

Beta 30.11.2020

 Narodna stranka pozvala je danas ministra saobraćaja Tomislava Momirovića da Vladi Srbije hitno predloži direktora Agencije za bezbednost saobraćaja, navodeći da građani zbog neimenovanja direktora ne mogu da registruju svoja vozila u skladu sa zakonom.

Kako je saopšteno, potpredsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Nikola Lakić kazao je da Agencija nema direktora zbog sukoba "klanova" unutar vladajuće Srpske napredne stranke.

"Ti sukobi su Momiroviću i Vladi Srbije važniji od posla za kojih ih građani plaćaju. Momirović je najodgovorniji za stvaranje ovog problema i građani sada plaćaju cenu njegovog ulizištva i poltronstva prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću", rekao je Lakić.

On je naveo da mnogobrojni građani, kojima je potrebno uverenje o ispitivanju vozila, već 15 dana ne mogu da registruju svoja vozila jer za to ne postoji proceduralna mogućnost bez direktora Agencije.

"Ovo nije prvi put da vlada svojom nesposobnošću namerno stvara probleme građanima i slične situacije se ponavljaju više puta svake godine. Vlast ne samo da nije zainteresovana da rešava probleme, već je jedino spremna da ih dodatno stvara", rekao je Lakić.

(Beta, 11.30.2020)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »