Hronika arhiva vesti 08.01.2021

Oružana pljačka banke u Beogradu

Novi magazin 08.01.2021
Jedan napadač je danas kasno popodne opljačkao banku u Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu, javila je Radio-televizija Srbije (RTS). Kako su naveli, tokom oružanog napada je jednoj osobi pozlilo zbog čega je intervenisala Hitna pomoć. RTS kaže da… »

Tukao ga bejzbol palicom, pa mu polomio lakat leve ruke

Nova 08.01.2021
Policija u Boru lišila je slobode V.S. (28) iz tog mesta zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da je V.S. kada je došao u dvorište porodične kuće kod muškarca S.D. (21) iz okoline Bora, istog i fizički napao… »

Tuga u Nišu: Sahranjen mali Andrej (12) kog je audi pokosio na trotoaru (foto)

Večernje novosti 08.01.2021
DUŠO naša, živote naš. Mamino dete, dobrice, pametnice... Još se nadamo da ćemo se sresti na nebu, gde ti sada uživaš u Božjem kraljevstvu u tatinom krilu. Zato, ne kažemo ti zbogom, već doviđenja anđele naš! Obećavamo ti, bićemo zajedno u… »

Radnik Zijin-a teško povređen nakon što se okliznuo i pao

Nova 08.01.2021
Radnik kompanije Zijin S.F. (60) iz Majdanpeka zadobio je danas povrede nakon što se okliznuo i pao prilikom povratka sa posla. Kako smo saznali, F.S. koji se okliznuo i pao, imao je infarkt mozga. U bolnici u Boru pacijent je pregledan skenerom i… »

Na Božić obijena kuća srpske porodice na Kosovu i Metohiji

RTV 08.01.2021
BEOGRAD - Nepoznati počinioci sinoć su obili i opljačkali kuću srpske porodice Vučković iz sela Babin Most kod Obilića, a Kancelarija za Kosovo i Metohiju ukazuje da posebno uznemirava činjenica da je do ove pljačke došlo baš na dan kada… »

Krali kapije sa grobnica, završili iza rešetaka

RTV 08.01.2021
VELIKO GRADIŠTE - M. N. (52) i N. J. (32) iz Žabara uhapšeni su zbog sumnje da su tokom decembra sa seoskih grobalja na području opštine Veliko Gradište ukrali više metalnih kapija sa grobnica, a zatim ih prevezli do otpada sekundarnih sirovina u… »

Odloženo suđenje M. Miškoviću pred Apelacionim sudom

Dnevnik 08.01.2021
Drugostepeno suđenje pred Apelacionim sudom u Beogradu u procesu protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića i ostalih, odložen je na neodređeno vreme. BEOGRAD: Drugostepeno suđenje pred Apelacionim sudom u Beogradu u procesu protiv vlasnika… »

Eksplozija na autobuskoj stanici u Celju,tri osobe povređene

RTV 08.01.2021
CELJE - U eksploziji na glavnoj autobuskoj stanici u Celju povređene su tri osobe, od kojih su dve hospitalizovane ali niko nije u kritičnom stanju, saopštila je danas policija u tom gradu. Eksplozija se dogodila u 12.29 u prostorijama autobuske… »

Podneta prijava advokatskoj komori protiv Bojića zbog pretnji Jeleni Zorić

N1 Info 08.01.2021
Privredno društvo Adria News doo iz Beograda koje se bavi proizvodnjom televizijskog programa koji se emituje na televiziji N1 podnelo je disciplinsku prijavu disciplinskom tužiocu Advokatske komore Beograda Dejanu Nikoliću, a povodom obraćanja… »

“Hteo sam da je silujem, pa sam je zaklao da me ne prijavi”

Nova 08.01.2021
V. J. (37), rumunski državljanin, priznao je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Požarevcu da je u noći između 4. i 5. januara pokušao da siluje Radinku Kostić (86) iz sela Rečice, a potom je ubio da ga, kako je rekao - "ne bi prijavila… »