Arhiva vesti 11.01.2021

Vlada Srbije odlučila, mere ostaju na snazi

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Vlada Republike Srbije, na preporuku Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti Covid-19, donela je na današnjoj sednici odluku da sve dosadašnje mere ostanu i dalje na snazi. Odluka o zadržavanju mera odnosi se na… »

Postojeće epidemiološke mere ostaju na snazi, drugo polugodište počinje po planu

Subotica.com pre 6 dana
Krizni štab odlučio je danas da sve postojeće mere ostanu na snazi i dalje, jer je ocenjeno da daju rezultate, prenose beogradski mediji. Krizni štab za borbu protiv korona virusa počeo je zasedanje kako bi razmotrio mere koje su bile donete pre… »

Ko je preležao koronu, ne treba da žuri sa vakcinom: Dr Janković objasnio zbog čega se ne preporučuje

Mondo pre 5 dana
Kakve su posledice i koliko traje imunitet nakon vakcinacije? Kakve su posledice i koliko traje imunitet nakon vakcinacije? Posle početka vakcinacije osetljivih grupa i zdravstvenih radnika na red je došlo prijavljivanje građana za vakcinaciju. Svi… »

Sneg otežava vožnju na putevima u većem delu Srbije

Danas pre 6 dana
Snežne padavine jutros otežavaju vožnju na putevima u većem delu Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). U planinskim predelima visina snežnog pokrivača veća je za 20 do 40 centimetara, naveli su iz AMSS, koji upozorava da će na jugu… »

Do sada vakcinisano 2,3 miliona Britanaca

N1 Info pre 5 dana
Ministar zdravlja Velike Britanije Met Henkok saopštio je da je do sada 2,3 miliona Britanaca vakcinisano sa 2,6 miliona doza vakcine protiv koronavirusa. Henkok je na redovnoj konferenciji za novinare objavio potpuni plan vakcinacije, koji predviđa… »

Načelnik saobraćajne policije u Nišu smenjen posle pogibije dva pešaka

Politika pre 6 dana
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Nišu na kome su analizirane i predočene sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nezgode u kojoj su… »

Korona virus: Sve o Fajzerovoj vakcini kojom je počela imunizacija u Srbiji

Danas pre 6 dana
Vest da u Srbiji počinje vakcinacija stanovništva protiv korona virusa ohrabrila je mnoge. Počela je imunizacija po staračkim domovima vakcinom proizvođača Fajzer Biontek. Tri doze iz prvog kontigenta od 4.800 vakcina ovih proizvođača dobili su… »

Evo u koje zemlje građani Srbije mogu da uđu bez PCR testa i karantina

Moj Novi Sad pre 5 dana
Nakon što je Grčka objavila da će građani Srbije koji se vakcinišu moći da uđu u tu zemlju, danas je Crna Gora objavila da je ubuduće u ovu državu moguć ulazak bez testiranja na korona virus. Prema podacima Ministarstva spoljnih poslova… »

Prohodni putevi koje održava “Novi Pazar put”

Radio sto plus pre 6 dana
Svi magistralni i regionalni putni pravci koje održava preduzeće “Novi Pazar put” očišćeni su od snega i prohodni, rekao je danas drukovodilac redovnog održavanja puteva u ovom preduzeću Senad Ibragić. On je za radio Sto plus kazao da se… »

Protivnici dozivali boga usred utakmice! Jokić igra MVP košarku: Neverovatan potez Srbina i kucanje za ol-star takmičenje…

Blic sport pre 5 dana
U noći između nedelje i ponedeljka je odigrao još jedan sjajan meč i , a istakao se i sjajnim potezima. Od 22 poena koliko je postigao protiv Njujork Niksa, mnogi su došli spektakularno, a pogotovo jedno zakucavanje i šut iz kojih je poentirao… »