Povezane vesti

Ružić: Državna matura odložena zbog nespremnosti fakulteta

Politika 11.01.2021
Moramo da radimo brzo, ne i brzopleto. Državna matura može da se uvede kada se postigne konsenzus s visokoškolskim ustanovama. Državna matura neće biti deo obrazovnog sistema 2022. godine, ali je ona, svakako, strateški orijentir za neko buduće… »

Krizni štab: Mere u Srbiji ostaju na snazi, škola počinje 18. januara

Glas Amerike 11.01.2021
BEOGRAD — U Srbiji je u protekla 24 sata registrovano još 2.093 obolelih od koronavirusa na 11.122 testirana uzorka, pokazuju zvanični podaci. Preminulo je još 28 ljudi. U bolnicama je 5.609 pacijenata, a na respiratorima njih 194. Krizni štab za… »

Postojeće epidemiološke mere ostaju na snazi, drugo polugodište počinje po planu

Subotica.com 11.01.2021
Krizni štab odlučio je danas da sve postojeće mere ostanu na snazi i dalje, jer je ocenjeno da daju rezultate, prenose beogradski mediji. Krizni štab za borbu protiv korona virusa počeo je zasedanje kako bi razmotrio mere koje su bile donete pre… »

Radno vreme ugostiteljskih objekata i tržnih centara ostaje do 20 časova

Telegraf 11.01.2021
Sve uvedene mere ostaju na snazi, istakla je dr Darija Kisić Tepavčević. Krizni štab je danas, 11. januara, doneo odluku da sve mere, koje su uvedene u proteklom periodu, ostaju na snazi. Između ostalog, ugostiteljski objekti nastavljaju da rade do… »

Postojeće mere ostaju na snazi, škole počinju sa radom, bez organizovanog dočeka srpske Nove godine

RTV 11.01.2021
BEOGRAD - Krizni štab je, na današnjoj sednici odlučio da dosadašnje mere ostanu na snazi do daljnjeg, a procenjeno je i da nema prepreka za nastavak školske godine od 18.januara, prenela je ministarka Darija Kisić-Tepavčević. Ona je, novinarima… »

Vlada potvrdila preporuke Štaba: Ugostitelji i dalje do 20h, obavezan PCR test

N1 Info 11.01.2021
Na preporuku Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva, Vlada Srbije je donela odluku da sve dosadašnje mere ostanu i dalje na snazi. Kako se navodi u saopštenju Vlade, odluka o zadržavanju mera odnosi se na obavezan PCR test za ulazak u… »

Krizni štab zadržao sadašnje mere, škola počinje 18. januara

Politika 11.01.2021
Epidemiološke mere koje su do sada važile, ostaju na snazi a drugo polugodište počeće 18. januara, kako je i planirano, preneli su danas mediji posle sednice Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa. Navodi se da je medicinski deo štaba… »

Vlada Srbije produžila mere: Objavljeno kada se đaci vraćaju u škole i kako će biti organizovana nastava!

Mondo 11.01.2021
Na današnjoj sednici Vlada Srbije je usvojila preporuku Kriznog štaba. Na današnjoj sednici Vlada Srbije je usvojila preporuku Kriznog štaba Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da sve postojeće mere za zaštitu od korona virusa ostanu na… »

Kako će se nastava odvijati u drugom polugodištu?

B92 11.01.2021
Drugo polugodište za osnovce i srednjoškolce počinje 18. januara, odlučeno je na današnjoj sednici Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa. Nastava će se u drugom polugodištu odvijati prema modelu za koji su se škole opredelile na početku… »

Kon: U Srbiju stiglo još nešto više od 18.000 doza Fajzerove vakcine

Novi magazin 11.01.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je Krizni štab za suzbijanje epidemije koronavirusa na današnjoj sednici odlučio da neće biti pooštravanja mera, zato što je i sa aktuelnim merama "došlo do opadanja aktivnosti virusa". Kon je za televiziju… »

Kon: Stiglo još 18.075 Fajzerovih vakcina

N1 Info 11.01.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je Krizni štab za suzbijanje epidemije koronavirusa na današnjoj sednici odlučio da neće biti pooštravanja mera, zato što je i sa aktuelnim merama "došlo do opadanja aktivnosti virusa". Kon je za televiziju… »

Kon: U Srbiju stiglo još nešto više od 18.000 doza Fajzerove vakcine

Danas 11.01.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je Krizni štab za suzbijanje epidemije korona virusa na današnjoj sednici odlučio da neće biti pooštravanja mera, zato što je i sa aktuelnim merama „došlo do opadanja aktivnosti virusa“. Kon je za… »

Ne bežim od oštrijih mera, ali sada nisu potrebne: Dr Srđa Janković za Mondo o sednici Kriznog štaba

Mondo 11.01.2021
Na sednici Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa koja je održana jutros, nisu donete nove odluke. Na sednici Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa koja je održana jutros, nisu donete nove odluke Nakon sastanka koji je završen jutros oko… »

Drugo polugodište u školama počinje 18.januara, niži razredi uživo, ostali kombinovano; Matura van obrazovnog sistema…

RTV 11.01.2021
BEOGRAD - Drugo polugodište za osnovce i srednjoškolce počinje 18. januara, odlučeno je na današnjoj sednici Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona. Nastava će se u drugom polugodištu odvijati prema modelu za koje su se škole opredelile na… »

Kisić Tepavčević: Postojeće mere važe do daljeg, nema prepreka za nastavak škole 18. januara

Novi magazin 11.01.2021
Članica Kriznog štaba za suzbijanje epidemije koronavirusa Darija Kisić Tepavčević izjavila je posle današnje sednice tog tela da mere koje su važile do sada, ostaju na snazi do daljeg. Navodeći da će ugostiteljski objekti i u narednom periodu… »

Krizni štab: Postojeće mere ostaju na snazi, škole počinju s radom 18. januara

RTS 11.01.2021
Na sednici Kriznog štaba odlučeno je da sve postojeće mere ostanu na snazi i dalje, jer je ocenjeno da daju rezultate. Osim toga, zaključeno je da nema prepreke da drugo polugodište u školama počne kada je i planirano 18. januara. Medicinski deo… »

Krizni štab preispitao protivepidemijske mere, EVO ŠTA JE ODLUČENO

InfoKG 11.01.2021
Nakon sednice kriznog štaba za borbu protiv Kovida 19 na kojoj je odlučeno da na snazi ostaju postojeće mere, javnosti obratila se i ministarka rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević… »

Drugo polugodište 18. januara, niži razredi uživo, ostali kombinovano

Dnevnik 11.01.2021
BEOGRAD: Drugo polugodište za osnovce i srednjoškolce počinje 18. januara, odlučeno je na današnjoj sednici Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona. Nastava će se u drugom polugodištu odvijati prema modelu za koje su se škole opredelile na… »

Krizni štab odlučio da postojeće mere ostaju na snazi

Danas 11.01.2021
Krizni štab je odlučio da postojeće mere ostaju na snazi, jer je ocenjeno da daju rezultate, javlja sajt Radio televizije Srbije. Škole počinju da rade 18. januara. Krizni štab je pred novogodišnje i božićne praznike doneo paket mera koji je… »

Kisić Tepavčevićeva: Nema prepreka za nastavak školske godine VIDEO

B92 11.01.2021
Epidemiolog dr Darija Kisić Tepavčević izjavila je da sve mere koje su do sada bile ostaju na snazi do daljeg. Kako je istakla, nema prepreka za nastavak školske godine od 18. januara. "Nastaviće se pohađanje osnovnih i srednjih škola po dinamici… »

Drugo polugodište počinje 18. Januara: Osnovci će nastavu pratiti uživo, a srednjoškolci kombinovano

Kurir 11.01.2021
Drugo polugodište za osnovce i srednjoškolce počinje 18. januara, odlučeno je na današnjoj sednici Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona. Nastava će se u drugom polugodištu odvijati prema modelu za koje su se škole opredelile na početku… »

Za nedelju dana đaci ponovo u klupama: Krizni štab objasnio kako će se održavati nastava

Večernje novosti 11.01.2021
DRUGO polugodište za osnovce i srednjoškolce počinje 18. januara, odlučeno je na današnjoj sednici Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona. Nastava će se u drugom polugodištu odvijati prema modelu za koje su se škole opredelile na početku… »

Kako će se slaviti srpska Nova godina

Nova 11.01.2021
Mere koje se odnose na rad ugostiteljskih objekata danas su, takođe, bile u fokusu Kriznog štaba, u susret novoj seriji zinskih slava i proslavi "srpske" Nove godine. Prema rečima ministarke Darije Kisić Tepavčević, ugostiteljski objekti će i… »

Krizni štab: Mere ostaju na snazi, drugo polugodište počinje po planu

Nova ekonomija 11.01.2021
Epidemiološke mere koje su do sada važile će ostati na snazi i u predstojećem periodu, a drugo polugodište počeće 18. januara, javljaju beogradski mediji nakon sednice Kriznog štaba za suzbijanje epidemije koronavirusa. Kako se navodi, medicinski… »

Kisić Tepavčević: Postojeće mere važe do daljeg, nema prepreka za nastavak škole 18. januara

Novi magazin 11.01.2021
Članica Kriznog štaba za suzbijanje epidemije koronavirusa Darija Kisić Tepavčević izjavila je posle današnje sednice tog tela da mere koje su važile do sada, ostaju na snazi do daljeg. Navodeći da će ugostiteljski objekti i u narednom periodu… »

Krizni štab: Mere ostaju na snazi, škole počinju sa radom 18. januara

Glas Šumadije 11.01.2021
Krizni štab odlučio je danas da sve postojeće mere ostanu na snazi do daljnjeg, kao i da nema prepreke da drugo polugodište u školama počne 18. januara, kako je planirano, saopštila je novinarima ministarka i članica Kriznog štaba Darija Kisić… »

Krizni štab prelomio: Evo koje mere ostaju na snazi i šta je odlučeno za škole

Glas Zapadne Srbije 11.01.2021
Krizni štab odlučio je danas da sve postojeće mere ostanu na snazi i dalje, jer je ocenjeno da daju rezultate, saznaje „Blic". Osim toga, zaključeno je da nema prepreke da drugo polugodište počne kad je i planirano - 18. januara! Medicinski deo… »

Škola u Srbiji od 18. januara, antikorona mere ostaju

Slobodna Evropa 11.01.2021
Drugo polugodište u školama u Srbiji biće nastavljeno 18. januara, kako je i planirano, saopštio je republički Krizni štab za borbu protiv zarazne bolesti COVID-19. “Procenjeno je da nema prepreka za nastavak školske godine. Pohađanje osnovnih i… »

Radno vreme ugostiteljskih objekata i tržnih centara ostaje do 20 časova

iKragujevac 11.01.2021
Krizni štab je danas, 11. januara, doneo odluku da sve mere, koje su uvedene u proteklom periodu, ostaju na snazi. Između ostalog, ugostiteljski objekti nastavljaju da rade do 20 časova. - Mere važe do daljeg - rekla je dr Darija Kisić Tepavčević… »

Krizni štab odlučio: Sve postojeće mere ostaju na snazi "do daljeg"

Radio 021 11.01.2021
Krizni štab odlučio je danas da sve postojeće mere ostanu na snazi, jer je ocenjeno da daju rezultate. Osim toga, zaključeno je da nema prepreke da drugo polugodište počne kad je i planirano - 18. januara. Medicinski deo Kriznog štaba ocenio je da… »

Korona virus: U Srbiji od danas prijave za vakcinaciju, škola počinje 18. januara, raste broj novih slučajeva u Kini

Danas 11.01.2021
U Srbiji je od ponedeljka ujutru omogućeno dobrovoljno prijavljivanje za vakcinaciju, Velika Britanija nastavlja da beleži crne rekorde, a imunizacija stanovništva je u zamahu širom sveta. Krizni štab u Srbiji odlučio je da sve mere ostanu na snazi… »

Krizni štab: Mere ostaju, škole kreću 18. januara

OK radio 11.01.2021
Na sednici Kriznog štaba odlučeno je da sve postojeće mere ostanu na snazi i dalje, jer je ocenjeno da daju rezultate. Osim toga, zaključeno je da nema prepreke da drugo polugodište u školama počne kada je i planirano, 18. januara. Medicinski deo… »

Kisić: Mere ostaju na snazi do daljeg, đaci ponovo u škole

IndeksOnline 11.01.2021
BEOGRAD – Krizni štab je, na današnjoj sednici odlučio da dosadašnje mere ostanu na snazi do daljnjeg, a procenjeno je i da nema prepreka za nastavak školske godine od 18.januara, prenela je ministarka Darija Kisić-Tepavčević. Ona je… »

Mere protiv korone ostaju na snazi, nema odlaganja škole

Bujanovačke 11.01.2021
Bujanovac, Beograd, 11. januar 2021.- Na sednici Kriznog štaba odlučeno je da sve postojeće mere ostanu na snazi i dalje, jer je ocenjeno da daju rezultate, javlja RTS. Osim toga, zaključeno je da nema prepreke da drugo polugodište u školama počne… »

RTS: Krizni štab preporučio da postojeće mere protiv koronavirusa ostanu na snazi

Zoom UE 11.01.2021
BEOGRAD-Krizni štab je odlučio da postojeće mere protiv koronavirusa ostanu na snazi, prenosi RTS. Zaključeno je i da nema prepreke da drugo polugodište u školama počne kada je i planirano 18. januara. Prema važećim merama koje su donete uoči… »

Krizni štab odlučio da postojeće mere ostaju na snazi

Glas Zaječara 11.01.2021
Krizni štab je odlučio da postojeće mere ostaju na snazi, jer je ocenjeno da daju rezultate, javlja sajt Radio televizije Srbije. Škole počinju da rade 18. januara. Krizni štab je pred novogodišnje i božićne praznike doneo paket mera koji je… »

"Mere važe do daljeg": Dr Kisić: Registrujemo pad brojki, ali neće biti organizovanog dočeka srpske Nove godine

Blic 11.01.2021
Nakon sednice kriznog štaba za borbu protiv kovida 19 na kojoj je odlučeno da na snazi ostaju postojeće mere, javnosti obratila se i ministarka rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević. -… »

Završena sednica kriznog štaba! Ovo su Nove mere: Evo šta će biti za srpsku Novu godinu i kad đaci kreću u školu

Pravda 11.01.2021
Krizni štab odlučio je danas da sve postojeće mere ostanu na snazi i dalje, jer je ocenjeno da daju rezultate. Od sutra se Banjica vraća u redovan sistem rada, a škole počinju da rade normalno u drugom polugodištu. Nema prepreke da drugo… »

Nema ublažavanja mera, postojeće ostaju na snazi

Niške vesti 11.01.2021
Medicinski deo Kriznog štaba ocenio je na sednici da postojeće mere dale rezultate i da brojke padaju. Mere koje su na snazi su: zabrana okupljanja više od pet ljudi, obavezne maske u zatvorenom, pi-si-ar testovi ili karantin od deset dana prilikom… »

Da li se svi đaci vraćaju u škole? Ministarstvo razmatra dva scenarija, evo kome je bliži i kako bi nastava mogla da…

Blic 11.01.2021
Svi osnovci i srednjoškolci drugo polugodište započeće kad je i planirano, 18 januara, a konačna odluka o tome da li će deo đaka i dalje pohađati onlajn nastavu ili će se svi vratiti u školske klupe po modelu koji je važio pre tećeg talasa… »

Nema dočeka srpske Nove godine: "Svakog dana nekoliko desetina izgubi bitku, videćemo efekte mera"

iKragujevac 11.01.2021
Ministarka Darija Kisić Tepavčević kazala je danas posle sednice Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa da neće biti organizovanog dočeka srpske Nove godine. Ona je potvrdila da sve postojeće mere ostaju na snazi. - Nema organizovanog dočeka… »

KRIZNI ŠTAB ODLUČIO: Postojeće mere ostaju na snazi

Moj Novi Sad 11.01.2021
Krizni štab je odlučio da postojeće mere ostaju na snazi, jer je ocenjeno da daju rezultate, javlja sajt Radio televizije Srbije. Krizni štab je pred novogodišnje i božićne praznike doneo paket mera koji je oročen do 6. a potom produžen do 11… »

Korona virus: U Srbiji od danas prijave za vakcinaciju, škola počinje 18. januara, Švedska menja pristup

Danas 11.01.2021
U Srbiji je od ponedeljka ujutru omogućeno dobrovoljno prijavljivanje za vakcinaciju, Velika Britanija nastavlja da beleži crne rekorde, a imunizacija stanovništva je u zamahu širom sveta. Krizni štab za suzbijanje epidemije u Srbiji odlučio je u… »

Dr darija nakon sednice Kriznog štaba: Saopštila do kada će donete mere biti na snazi!

Mondo 11.01.2021
Mere će trajati, kako je doktorka naznačila, do daljnjeg. Mere će trajati, kako je doktorka naznačila, do daljnjeg. Danas oko 11 časova završena je sednica Kriznog štaba, a nakon sednice ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna… »

Krizni štab prelomio: Evo koje mere OSTAJU NA SNAZI i šta je odlučeno za škole

Sandžak haber 11.01.2021
Krizni štab odlučio je danas da sve postojeće mere ostanu na snazi i dalje, jer je ocenjeno da daju rezultate, saznaje “Blic”. Osim toga, zaključeno je da nema prepreke da drugo polugodište počne kad je i planirano – 18. januara! Medicinski… »

Krizni štab: Sve postojeće mere ostaju na snazi, nastavak škole 18. januara

N1 Info 11.01.2021
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je nakon sednice Kriznog štaba da je odlučeno da sve postojeće mere ostanu na snazi do daljeg. Neće biti proslave Srpske nove godine, radno vreme… »

Đaci ponovo u klupama: Dr Kisić objasnila koje mere i dalje važe

Večernje novosti 11.01.2021
MINISTARKA za rad i epidemiolog Darija Kisić Tepavčević, rekla je, nakon sednice kriznog štaba, da nema prepreka za nastavak školske godine od 18. januara, onako kao što je bilo od 1. septembra. Kako je navela, sve mere koje su do sada na snazi… »

Ružić: Od 18. januara najverovatnije povratak u školske klupe, a ne onlajn nastava

Novi magazin 11.01.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da očekuje da drugo polugodje u školama počne 18. januara, i da se procenjuje da nema razloga za prolongiranje raspusta. Ružić je za televiziju Prva izjavio da će se danas razgovarati o tome koje će mere… »

Ružić: Matura odložena zbog nedovoljne uključenosti fakulteta

Dnevnik 11.01.2021
BEOGRAD: Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da državna matura neće biti deo obrazovnog sistema 2022. godine, pre svega zbog nedovoljne uključenosti visokoškolskih ustanova, poteškoća u tehnološkom delu… »

Završena sednica Kriznog štaba: Ugostitelji nastavljaju rad do 20h, prodavnice do 21h, a evo kada počinje školska godina

iKragujevac 11.01.2021
Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, prva u ovoj godini, održana je danas u 10 sati. Članovi su odlučili da sve postojeće mere ostanu na snazi i dalje, kao i da nema prepreka da školska godina počne 18. januara. Tako će… »

Ružić: Nastava od 18. januara, nema razloga da se produžava raspust

Radio 021 11.01.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da očekuje da drugo polugodište u školama počne 18. januara, i da se procenjuje da nema razloga za prolongiranje raspusta. Ružić je za televiziju Prva izjavio da će se razgovarati o tome koje će mere… »

Đaci se 18. Januara vraćaju u klupe! Ministar Ružić rekao kako će nastava izgledati - evo ko bi trebalo da ide "onlajn"

Mondo 11.01.2021
Ružić je načelno za povratak u školske klupe, a ne za onlajn nastavu. Ružić je načelno za povratak u školske klupe, a ne za onlajn nastavu. Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić istakao je da… »

Ministar Ružić o merama Kriznog štaba: Nema razloga za prolongiranje početka drugog polugodišta

Kurir 11.01.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Branko Ružić izjavio je da će danas na sednici Kriznog štaba biti doneta odluka o tome da li će školska godina biti nastavljena 18. januara. On je rekao da će svakako svoj stav o tome izneti… »

Korona virus: U Srbiji od danas prijave za vakcinaciju, a Krizni štab o novim merama – Švedska menja pristup

Danas 11.01.2021
U Srbiji je od ponedeljka ujutru omogućeno dobrovoljno prijavljivanje za vakcinaciju, Velika Britanija nastavlja da beleži crne rekorde, a imunizacija stanovništva je u zamahu širom sveta. Prema poslednjim podacima od nedelje, u Srbiji je od posledica… »

Danas odluka o raspustu: Ministar za povratak u klupe

Nova 11.01.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Branko Ružić izjavio je da će danas na sednici Kriznog štaba biti doneta odluka o tome da li će školska godina biti nastavljena 18. januara. On je ocenio da nema razloga da se raspust produži i… »

Ružić: Od 18. januara najverovatnije povratak u školske klupe

N1 Info 11.01.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da očekuje da drugo polugođe u školama počne 18. januara, i da se procenjuje da nema razloga za prolongiranje raspusta. Ružić je za televiziju Prva izjavio da će se razgovarati o tome koje će mere zbog… »

Ružić: Od 18. januara najverovatnije povratak u školske klupe, a ne onlajn nastava

Danas 11.01.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da očekuje da drugo polugodište u školama počne 18. januara, i da se procenjuje da nema razloga za prolongiranje raspusta. Ružić je za televiziju Prva izjavio da će se danas razgovarati o tome koje će… »

Đaci se 18. Januara vraćaju u klupe: Ružić rekao kako će nastava izgledati, ko se vraća u školu, a ko će ići "onlajn"

Srbija danas 11.01.2021
Ružić je načelno za povratak u školske klupe, a ne za onlajn nastavu. Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić istakao je da očekuje da nastava tj. drugo polugodište počne u ponedeljak 18. januara. -… »

Danas se donosi odluka o školama: Ministar Ružić objavio kako će najverovatnije biti organizovana nastava

Večernje novosti 11.01.2021
MINISTAR prosvete Branko Ružić izjavio da će danas na sednici Kriznog štaba biti doneta odluka o tome da li će školska godina biti nastavljena 18. januara. On ja za Jutarnji program TV Prve rekao da će svakako svoj stav o tome izneti medicinski deo… »

Vesti dana »