Izvor: Alo arhiva vesti 13.01.2021

Nakon vesti da je Ceca ponovo srećna u ljubavi, pogledajte ko je i čime se bavi dečko najveće balkanske dive (foto/video)

Alo 13.01.2021
Starosna razlika između njih je osam godina... Najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda. Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se… »

Muškarac raznet, policija ne otkriva detalje užasa!

Alo 13.01.2021
Tragedija se desila u utorak u ranim jutarnjim satima. Muškarac star 56 godina izvršio je na području Petrinje samoubistvo aktiviranjem eksplozivne naprave, potvrdila je sisačko-moslavačka policija. Tragedija se desila u utorak u ranim jutarnjim… »

Kongres DPS-a otkazan jer je Milo Đukanović u bolnici!

Alo 13.01.2021
Najavljeni kongres Demokratske partije socijalista Crne Gore neće biti održan 23. januara zbog bolesti lidera te stranke Mila Đukanovića, javljaju mediji. Lider partije, koji obavlja funkciju predsednika Crne Gore, trenutno se nalazi, kako se… »

Tajna služba traži od Mila da vrati Mercedes-Majbah, zver od automobila krije veliku misteriju režima u Crnoj Gori

Alo 13.01.2021
Uskoro odluka o njihovoj daljoj sudbini. Šef Agencije za nacionalnu bezbednost naložio je Upravi policije da vrati dva vozila Mercedes-Majbah koja je prethodno zadužila i predala na korišćenje predsedniku Milu Ðukanoviću i bivšem premijeru Dušku… »

Sanja Stanković nakon ovog prizora smogla snage da izgovori jednu rečenicu, pa je pala u nesvest! (foto/video)

Alo 13.01.2021
Ukućani su skočili da joj ukažu pomoć. U Beloj kući se jutros odigrala prava drama kada se Sanja Stanković onesvestila jer je videla bivšeg dečka Anđela Rankovića u krevetu sa Natašom Radan. Naime, u tom momentu Sandra Rešić i ostali… »

Popualrni nemački proizvođač automobila u problemu - menjači širom sveta otkazuju u toku vožnje!

Alo 13.01.2021
Za većinu je S klasa najbolji auto na svetu, a za neke izvor noćnih mora. U tu manjinu spada i bračni par iz Vankuvera. Datong Yang i Guifang Huo su još 2017. godine kupili novu S klasu, model S 550, i platili ga 160.000 dolara. Prvi problemi počinju… »

Kovačić: Abazoviću bi bilo bolje da zna da ne postoji "republika BiH" niti njen dan, tako bi pokazao poštovanje!

Alo 13.01.2021
Savetnik srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Radovan Kovačević poručio je potpredsedniku Vlade Crne Gore Dritanu Abazoviću da bi bilo dobro da zna da ne postoji "republika BiH", dan BiH, niti bilo koji praznik BiH. Reagujući na… »

Objavljena imovinska karta Vukšića, samo još avion nema!

Alo 13.01.2021
Vršilac dužnosti direktoa Agencije za nacionalnu bezbeednost (ANB) Crne Gore Dejan Vukšić i njegova supruga vlasnici su osam stanova, dve kuće i pet automobila. Vukšić je to naveo u svojoj imovinskom kartonu koji je podneo Agenciji za sprečavanje… »

Devojčice slikale selfi na pruzi, sve se završilo u sekundi, policija češlja društvene mreže!

Alo 13.01.2021
Vozač lokomotive zvučnim signalima upozoravao je na dolazeću opasnost na šta maloletnice nisu reagovale. Nesreća sa smrtnim ishodom u Sloveniji dogodila se u utorak kad su dve maloletnice pred dolazećom kompozicijom voza između dva koloseka… »

Amerikanci masovno otkazuju najpopularnije mreže i prelaze na rusko čudo!

Alo 13.01.2021
Traži se alternativa u velikim korporativnim društvenim mrežama. Više od pola miliona Amerikanaca preuzelo je rusku aplikaciju Telegram za samo četiri dana, od prošle srede do nedelje, posle gašenja naloga Donalda Trampa na Tviteru i uklanjanja… »