Novi soj virusa korone, publika na marakani i ukidanje jedne mere: Uskoro ćemo saznati koje su najnovije odluke Kriznog štaba Brnabić o ukidanju PCR testa na ulazak iz Mađarske Da li će biti publike na najavljenoj utakmici na Marakani?

Blic 29.01.2021  |  M.M.
Novi soj virusa korone, publika na marakani i ukidanje jedne mere: Uskoro ćemo saznati koje su najnovije odluke Kriznog štaba…

Danas u 9 sati održaće se nova sednica Kriznog štaba, a kako je u više navrata naglašeno, trenutno je prioritetna tema kako da se što efikasnije sprovede imunizacija stanovništva.

Ipak, članovi Štaba danas će većati i o nekoliko drugih važnih pitanja. Naime, osim toga kako teče vakcinacija, na dnevnom redu Kriznog štaba biće i analiza aktuelne epidemiološke situacije, naročito u pogledu novog soja korona virusa koji je nedavno potvrđen i u Srbiji. Kako su danas objavili neki mediji, na sednici bi trebalo da se raspravlja i o fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Milano, odnosno o tome da li će se 18. februara igrati pred publikom ili ne.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »