Ovakvu predstavu NBA je videla samo 11. puta u istoriji lige, a bez promašaja prvu put! Bogdan se vratio - Atlanta pobeđuje, Bjelica i Kingsi bolji od Lejkersa!

Sportal blic 04.03.2021  |  Dr. P.
Ovakvu predstavu NBA je videla samo 11. puta u istoriji lige, a bez promašaja prvu put! Bogdan se vratio - Atlanta pobeđuje…

NBA liga ovo do sinoć nikad nije videla - Ti-Džej Mekonel, košarkaš Indijane, ostvario je tripl-dabl bez promašaja iz igre! Ali nije tu “kvaka”, tripl-dabl je napravio sa ukradenim loptama! A takvih je u istoriji najjače košarkaške lige na svetu bilo tek deset.

Ovaj Mekonelov sa 16 poena, 13 asistencija i 10 “krađa” je 11. Svaka čast! Iako je počeo meč sa klupe, bek Pejsersa je odigrao utakmicu karijere. Već na poluvremenu je imao devet ukradenih lopti (bez napravljenog faula!) što je novi rekord NBA lige za poluvreme. Indijana je u prvom poluvremenu imala samo sedam skokova, čak 23 manje od rivala i 10 poena manje. U trećoj četvrtini je bila u minusu od 19 poena ali je uspela na kraju da trijumfuje sa 114:111.

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »