Ministri i predstavnici vlada šest država zapadnog Balkana podržali su Deklaraciju iz Tirane za pomoć oporavku i rastu održivog turizma u regionu

RTV 08.04.2021  |  Fonet
Ministri i predstavnici vlada šest država zapadnog Balkana podržali su Deklaraciju iz Tirane za pomoć oporavku i rastu…

TIRANA - To je dogovoreno na regionalnoj konferenciji na visokom nivou koja je održana danas u Tirani, kojom je obeležen završetak projekta Saveta za regionalnu saradnju (RČ) za razvoj i promociju turizma, koji je finansirala EU. na regionalnoj konferenciji na visokom nivou koja je održana danas u Tirani, kojom je obeležen završetak projekta Saveta za regionalnu saradnju (RČ) za razvoj i promociju turizma, koji je finansirala EU.

To je dogovoreno na regionalnoj konferenciji na visokom nivou koja je održana danas u Tirani, kojom je obeležen završetak projekta Saveta za regionalnu saradnju (RČ) za razvoj i promociju turizma, koji je finansirala EU. Generalna sekretarka RČ Majlinda Bregu najavila je da je naredni korak za period 2021-2024. godine da vlade, industrija, zajednice na destinacijama i drugi akteri definišu prioritete za primenu dugoročne i održive regionalne vizije sektora turizma.

Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »