Usluge Pošte, Telekoma, Poštanske štedionice i Dunav osiguranja na jednom mestu (VIDEO/FOTO)

Beta 14.04.2021

Javno preduzeće Pošta Srbije, Telekom Srbija, Poštanska štedionica i Dunav osiguranje potpisali su danas protokol o saradnji sa namerom da olakšaju građanima da koriste njihove usluge.

"Ideja jeste da tamo gde postoji pošta, ali i tamo gde nema pošte, a postoji neka druga kompanija od ove tri, budemo prisutni svi i na neki način pružimo mogućnost svim našim građanima da dobiju potpunu uslugu - da na jednom mestu mogu da obave sve poslove vezane za poštanski saobraćaj, da mogu da se osiguraju, da mogu da urade bankarske poslove i da mogu da budu pretplatnici Telekoma", rekao je v.d. direktora JP Pošta Srbije Zoran Đorđević novinarima u PTT muzeju.

Pošta, Telekom, Poštanska šedionica i Dunav osiguranje će prvo u pošti Bosilegradu na jednom mestu ponuditi svoje usluge.

"Vrlo brzo ćemo u pošti u Bosilegradu, gde ne postoji ni ekspozitura, ni prodajno mesto bilo koje od ove tri kompanije, pokazati kako može da funkcioniše sinergija", rekao je Đorđević.

On je najavio da će njihove usluge u budućnosti biti usklađivane sa digitalizacijom, odnosno da će biti dostupne i od kuće.

Đorđević je istako da su zadovoljni građani cilj sve četiri kompanije, kao i da je ovaj Protokol samo prvi korak ka tome.

Predsednica izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje Ivana Soković istakla je da je cilj potpisanog protokola učvršćivanje saradnje između četiri kompanije, kao i da je u razvijenim evropskim zemljama odavno praksa da se osiguranje približava klijentima preko banaka, poštanskih operatera i telekomunikacija.

Ona je ocenila da će se na ovaj način ćetiri kompanije više približiti građanima i da je njihov krajnji cilj da građani budu zadovoljni.

Predsednik Izvršnog odbora Poštanska štedionica Bojan Kekić je istakao da su potpisivanjem sporazuma o saradnji kompanije pokazale odgovornost prema državi koja je njihov vlasnik ili akcionar.

"Ova saradnja će omogućiti i da svi brže rastemo i budemo stabilni i sigurni kao što je i država Srbija", naveo je Kekić.

Generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić rekao je da saradnja podrazumeva društveno odgovorno poslovanje u okviru koga su planirane donacije za razvoj okruženja u Srbiji.

"Bićemo više dostupni našim korisnicima u gradovima gde nismo imali poslovnicu, građani će moći u poštama da uzmu naše usluge, a u skorijoj budućnosti imaćemo i nove usluge u saradnji sa ove tri kompanije", istakao je Lučić.

Ceo video materijal možete pogledati OVDE.

(Beta, 04.14.2021)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Ekonomija, najnovije vesti »