Pokret socijalista: Vulin kandidat za predsednika Srbije ako se Vučić ne kandiduje

Beta 16.05.2021

Pokret socijalista saopštio je danas da će kandidovati lidera te stranke Aleksandra Vulina za predsednika Srbije, ako se predsednik Srpske napredne stranke i aktuelni šef države Aleksandar Vučić ne bude ponovo kandidovao na tu funkciju.

"Politika predsednika Vučića mora imati nastavljača, a ko je iskreniji u sprovođenju politike ujedinjenja Srba, vojne neutralnosti i socijalne pravde od našeg predsednika Aleksandra Vulina, odlučeno je na sednici Predsedništva Pokreta socijalista", a saopštila je ta stranka.

Kako se u saopštenju dodaje, Vučić je "bolji od svih koje Srbija može da bira, ali ako njegova partija misli da ima boljeg, onda Pokret socijalista ima još boljeg - Aleksandra Vulina".

Pokret socijalista dodao je da će Vulin biti kandidat te stranke za predsednika Srbije ako njihovo članstvo usvoji predlog predsedništva stranke, i ako se Vučić ne kandiduje "bilo zato što on sam to neće, bilo zato što njegova partija nema hrabrosti da se suprotstavi tajkunskim medijima i velikim silama".

(Beta, 05.16.2021)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »