Krkobabić (PUPS): Srbija je jaka da kaže ne svima koji dovode u pitanje njeno dostojanstvo

Beta 05.06.2021

Srbija je jaka što čini dobre stvari, poput pomoći zemljama iz okruženja u vakcinaciji protiv korona virusa, ali je i jaka da kaže ne svima koji dovedu u pitanje naše ljudsko, nacionalno i državno dostojanstvo, ocenio je danas predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić.

On je kazao da svi penzioneri, zaposleni i poljoprivrednici kojima se PUPS obraća "žele da Srbija bude jaka".

"Danas izražavamo posebno zadovoljstvo jer primećujemo da ljudi iz okruženja konstatuju da je Srbija jaka, tako što čini dobre stvari, pomoć u vakcinama je jedna od njih. Ali želimo i da poručimo svima da je Srbija jaka i da kaže ne onima koji se zaborave i krenu da dovode u pitanje naše ljudsko, nacionalno i državno dostojanstvo", kazao je Krkobabić u Rumi tokom posete karavana PUPS "Srbijo, i ovo je Srbija".

Kako je saopštila ta partija, sastanku u Rumi prisustvovali su i predsednik Izvršnog odbora PUPS Hadži Milorad Stošić, predsednik Pokrajinskog odbora PUPS Miroslav Španović, predstavnici rukovodstava gradskih odbora Novi Sad i Sremska Mitrovica, kao i rukovodstva opštinskih odbora PUPS iz Šida, Beočina, Iriga, Pećinaca, Stare Pazove, Sremskih Karlovaca, Inđije i Rume.

(Beta, 06.05.2021)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »