Obradović: Odluku gde ću i da li ću nastaviti da radim doneću do kraja meseca

Beta 10.06.2021

Trofejni košarkaški trener Željko Obradović rekao je večeras da će do kraja meseca doneti odluku gde će i da li će nastaviti da radi i istakao da do sada nije pregovarao ni sa jednim klubom.

"Ideja je da se vratim, a videćemo da li će neko da se seti da postoji trener Željko Obradović", rekao je Obradović za televiziju N1.

Obradović, koji je bez angažmana otkako je 2020. godine napustio Fenerbahče, istakao je da se odmorio i da je "napunio baterije".

"Uzeo sam godinu dana odmora sa ciljem. To se u meni javilo u toku prošle sezone, a onda je i kovid pomogao takvoj odluci. Desile su se i neke privatne stvari, koje su meni veoma važne, i rešio sam. Odmorio sam se, super se osećam. Provodio sam vreme onako kako volim. Napunio sam baterije...", rekao je Obradović.

"Važno je da bude povezano sa nekom motivacijom koju bih ja dobio, bilo koji klub da je u pitanju, jer bez motivacije - ne može da se radi", dodao je on.

U brojnim košarkaškim krugovima pominje se da bi Obradović mogao da preuzme Partizan sledeće sezone.

"Pojavljuju se razne informacije, priča se o raznim klubovima. Nema nikakve dileme da je Partizan klub koji volim. Partizan i Borac su dva kluba u mom srcu", rekao je Obradović.

"Ljudi će pričati i uvek će postojati priče. Odluku gde ću i ako ću nastaviti da radim, doneću do kraja ovog meseca. Naravno, u dogovoru s porodicom i nekim ljudima čije mišljenje mi je veoma važno", dodao je on.

On je istakao i da nije vodio pregovore ni sa kim i da "ima čoveka" koji je za to zadužen. Ponovio je da mora da bude motivisan i da ne želi da bude nekorektan prema ljudima iz posla.

"Ako sam uspeo da procenim da mi je interesantno, sednem i pričam sa ljudima. Ako ne, onda ne pričam, jednostavno ne želim da oduzimam vreme ljudima. Znaćemo za dvadesetak dana", ponovio je Obradović.

Na novo pitanje kolike su šanse da ga publika gleda u Partizanu narednih godina, Obradović je odgovorio:

""Ne znam... Rekao sam da je Partizan moj klub. Imam kontakte s ljudima iz kluba, to su privatni razgovori. Nikada nikom ništa nisam obećao. Odluku o tome gde ću da radim doneti na kraju ovog meseca. Ali, može da se desi da odluka bude i da ne radim. I to može da se desi. Samo je motivacija u pitanju".

(Beta, 06.10.2021)

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »