Regioni arhiva vesti 10.06.2021

Posle dužeg vremena bez novih prijema u leskovačkoj Kovid bolnici

Jugmedia 10.06.2021
Prema poslednjim podacima u Kovid bolnici Leskovac nije bilo nijednog novog prijema pacijenata obolelih od korona virusa, nije bilo smrtnih ishoda, a otpušten je jedan pacijent. Ukupno je hospitalizovano 10 pacijenata od kojih su troje na kiseoniku… »

DS Kragujevac : Zbog nemara nadležnih ugrožena bezbednost građana

Veliki park 10.06.2021
Povodom ugrožene bezbednosti građana Kragujevca, a pre svega Petrovca, zbog neeksplodiranog projektila, zaostalog iz vremena bombardovanja NATO pakta, saopštenjem se oglasio Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu : Prošle su tačno 22 godine… »

Nepokretna imovina „Zastava kamiona“ prodata za 227 miliona dinara

Glas Šumadije 10.06.2021
Nepokretna imovima „Zastava kamiona“, preduzeća koje je u stečaju, podeljena je u četiri celine i prodata za 227 miliona dinara, saopštila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Kupci su firme iz Beograda. Sve imovinske celine prodate… »

SPASOVDAN: Zbog čega danas ne treba da radite teške poslove

Niške vesti 10.06.2021
Po hrišćanskom verovanju, vaskrsenjem je Gospod pokazao da je jači od smrti i 40. dana od vaskrsenja njegovi su se učenici nalazili za trpezom. Tog dana im se Hristos ponovo javio i rekao: – Idite po svemu svetu i propovedajte Jevanđelje svakom… »

Osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja silovanja

N1 Info 10.06.2021
Viši sud u Novom Sadu osudio je u prvostepenom postupku Dejana Todorovića na pet godina zatvora zbog pokušaja silovanja, saopštio je Viši sud. On je 15. aprila 2020. godine u stanu u kom je živela oštećena pokušao da je prinudi na obljubu… »

Epicentar: Nikola Dašić

RTK 10.06.2021
Zašto je potreban rebalans gradskog budžeta, kada se očekuje tender za nabavku novih kotlova u Energetici, hoće li Kragujevac konačno dobiti Glavnu autobusku stanicu i šta ujedinjenjem dobija Srpska napredna stranka, a šta SPAS? Odgovore na ova ali… »

Ambasador Izraela Jahel Vilan i gradonačelnik Nikola Dašić u poseti MIND parku

Veliki park 10.06.2021
U okviru posete Kragujevcu ambasador Izraela Jahel Vilan, u pratnji gradonačelnika Nikole Dašića i predsednika Skupštine grada Miroslava Petrašinovića postio je MIND park. Jedan od najsavremenijih i najvećih industrijskih parkova u ovom delu Evrope… »

Direktor Puteva Srbije postao i zvanično počasni građanin opštine Lučani, Drobnjak nije mogao da sakrije suze

Top press 10.06.2021
Lučani – Direktor JP „Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak od danas je i zvanično „Počasni građanin Opštine Lučani“. Kako ističu u Dragačevu, to je zaslužio zbog ličnog angažovanja da opština Lučani bude prioritet u obnovi saobraćajne… »

Meštani tri lebanska sela blokirali državni put, traže da "Srbijašume" poprave seoske puteve

Južne vesti 10.06.2021
Meštani lebnskih sela Lipovica, Oruglica i Radevce, juče su blokirali državni put ka Lebanu, nezdovoljni time što su im, kako kažu, kamioni JP Srbijašume tokom zime uništili seoski put kojim svakodnevno prolaze. Iz tog preduzeća navode da su oni… »

Evo ko sve sutra u Leskovcu ostaje bez vode

Jugmedia 10.06.2021
Zbog radova na prevezivanju nove vodovodne mreže u ulici Bulevar Nikole Pašić, u petak 11. juna od 11 do 16 sati, bez vode će biti stanovnici u ulicama Dimitrije Tucović od Milana Toplice do ulice Tekstilne i u delu ulice Bulevar Nikole Pašića od… »