Како послати слику и видео који нестају у ВхатсАпп-у на Андроид-у
Бесплатни програми 06.08.2021

ВхатсАпп има опцију да пошаљете слику и видео који ће са обрисати пошто особа којој сте их послали једном погледа.
Ова опција треба да повећа ниво приватност када користите апликацију, али није све тако сјајно. Иако се слика или видео бришу са корисниковог телефона пошто се једном погледају, могуће да сцреенсхот-овати или снимити екран приликом тог једног гледања и на тај начин сачувати их. Што је још горе, слика или видео остају на Фацебоок-овим серверима и неколико недеља пошто су наводно обрисани. Ово треба имати на уму када шаљете слику или видео на овај начин.












