Obraćanje predsednika Vučića iz Budimpešte: Ne postoji ta sila koja će da me natera da prihvatim politiku svršenog čina Prištine!

Večernje novosti 22.09.2021  |  Novosti online
Obraćanje predsednika Vučića iz Budimpešte: Ne postoji ta sila koja će da me natera da prihvatim politiku svršenog čina…

Foto: Printskrin TV Kurir Vučić je za Kurir televiziju rekao da će na Samitu u Budimpešti govoriti o natalitetu u Srbiji i naglasio da Srbija mora da napravi veći skok. - Ključno pitanje ovog samita jeste da imamo malo dece, i znamo li i da li nekome ostavljamo našu zemlju, naše zemlje, naš kontinent.

Sela su nam pusta, sve druge opštine u Srbiji se prazne, nešto bolje ide u Novom Sadu. Nemamo dobru situaciju nigde. kako god okrenete imamo probelma po tom pitanju. Za ovo nalazite mere koje pomažu, ali niste sigurni da će pomoći. Najviše problema imamo na najbogatijim opštinama u Beogradu – rekao je predsednik. On se osvrnuo i na problem neplodnosti. - Mnogi ljudi bi želeli da imaju decu, ali ne mogu, pa sada gledamo kako da pomognemo tu za veštačku oplodnju.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »