Milivojević (DS): Borba protiv proizvođača narkotika i narkodilera još jedna farsa SNS

Beta 24.09.2021

Ukidanje pritvora Predragu Koluviji, vlasniku i prvooptuženom za organizovanje proizvodnje marihuane na poljoprivrednom dobru "Jovanjica", prema oceni člana Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) Srđana Milivojevića, znači da je najavljivana borba protiv proizvođača narkotika i narkodilera "još jedna farsa u režiji Srpske napredne stranke (SNS)".

"Posebno frapantno zvuči podatak da suđenje ovoj krimnalnoj grupi nije ni počelo iako je proteklo gotovo dve godine od njenog hapšenja, čime se jasno potvrđuje da je 'Jovanjica' režimski i partijski projekat napredne mafijaške organizacije", ocenio je Milivojević u saopštenju.

Prema njegovim rečima, neotpočinjanje sudskog postupka i puštanje na slobodu svih pritvorenih predstavlja "jasan dokaz koliko je društvo utonulo u kriminal".

"Očigledno je da će, s obzirom na približavanje izbora, i ostali istaknuti članovi Srpske napredne stranke koji su sada u pritvoru, poput članova kriminalnog klana Veljka Belivuka, uskoro naći na slobodi kako bi se aktivno uključili u izbornu kampanju straha i nasilja", ocenio je Milivojević.

(Beta, 09.24.2021)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »