Otkrivamo: Kome je sve saradnik ministarstva pravde "gasio" nanogice! "Hvalio se okruženju da je dobar sa šarićevim bratom kojeg je puštao da se slobodno kreće"

Blic 23.09.2021
Otkrivamo: Kome je sve saradnik ministarstva pravde "gasio" nanogice! "Hvalio se okruženju da je dobar sa šarićevim bratom…

Miloš Ilić (37), poverenik iz Kancelarije za izvršenje alternativnih sankcija u Kragujevcu, koji je Željku Vujanoviću, bratu od tetke Darka Šarića i još dvojici osuđenika sa kaznom elektronskog nadzora, omogućio da se slobodno kreću tako što im je "gasio" nanogicu, uhapšen je u zajedničkoj akciji UKP i BIA.

Osim njega, "pohvatane" su i osobe kojima je činio ove usluge, a to su Dragan Manojlović (41), suprug opštinske odbornice Topola, Goran Đ. koji je aktivista političke organizacije "Bolja Srbija" i bivši direktor Doma zdravlja u Topoli, kao i pomenuti rođak "narko-bosa". Ilić se takođe tereti da je posredovao u Povereničkoj kancelariji u Kragujevcu kako jedna od zaposlenih ne bi izvršila službenu radnju koju je dužna da izvrši u vremenu kada je on bio odsutan.

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »