Jezivo prokletstvo prati kraljevsku porodicu? Stanje najtužnije princeze rasplamsalo priče, a sad su procurili šokantni detalji!

Kurir 30.11.2021
Jezivo prokletstvo prati kraljevsku porodicu? Stanje najtužnije princeze rasplamsalo priče, a sad su procurili šokantni…

Zdravstveno stanje princeze Šarlin poslednjih je dana goruća tema svetskih tabloida, a nakon što su svi počeli da sumnjaju da je palata Monaka rekla istinu o njoj, produbila se i teorija zavere koja već godinama prati njihovu kraljevsku porodicu. "Prokletstvo Grimaldija" seže daleko u istoriju, još od prvog princa Renijea.

Prema navodima teoretičara zavere, princ se onda zaljubio u devojku koja je zapravo bila veštica. Vodio ju je u šetnje, a kako je nije mogao zavesti, nasrnuo je na nju. Odbila ga je nekoliko puta, a kako je to sve bilo na sramotu njezine prodice, na kraju se bacila s litice pred njegovim očima. "Ni jedan Grimaldi neće imati sreće u braku", rekla mu je navodno pre nego što se bacila u smrt. Nekoliko stotina godina kasnije mnogi veruju kako je prokletstvo stvarno.

Princ »

Ključne reči

Kultura, najnovije vesti »