Srđan Đoković otkrio kada Novak završava karijeru! "To će mu biti dovoljno za još nekoliko grend slemova, zar sumnjate u to..."

Sportal blic 21.12.2021
Srđan Đoković otkrio kada Novak završava karijeru! "To će mu biti dovoljno za još nekoliko grend slemova, zar sumnjate u…

Dok se ceo svet pita da li će najbolji teniser sveta igrati na , njegov otac je otkrio nešto drugo! Naime, , čovek koji je stvorio, bodrio i bio uvek uz svog sina , u emisiji za televiziju "K1" istakao je da će Nole osvojiti još nekoliko grend slemova, kao i koliko će još sigurno igrati.

Čak je i naglasio i o kojim se turnirima radi. - Osvojiće još bar dva Vimbldona i još nekoliko drugih Grend slemova. Sigurno... Ti sumnjaš u to? Ne treba da budeš stručnjak za to, igraće Novak još dve-tri godine, to će biti dovoljno - istakao je Srđan. Osvrnuo se i na ovogodišnje izdanje US Opena, kada je najbolji na svetu ipak na kraju ostao bez trofeja u porazu od Danila Medvedeva. - To ga je poremetilo, ali glavni poraz je fantastična igra Medvedeva. To je tako.

Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »