"Hteli su da ga ubiju, da nije došla hitna oni bi ga: Dokrajčili!" Potresne reči oca brutalno pretučenog Aleksandra iz Vrnjačke Banje: "Sina sam jedva prepoznao, unakažen je"

Blic 24.02.2022
"Hteli su da ga ubiju, da nije došla hitna oni bi ga: Dokrajčili!" Potresne reči oca brutalno pretučenog Aleksandra iz…

Hteli su da ga ubiju. Da se nije pojavila hitna sa policijom, oni bi ga dokrajčili. Srećom, Aleksandrovo stanje ide na bolje. Nije više na respiratoru, ali je i dalje u veštačkoj komi zbog povreda koje ima. Doktori su mi rekli da ima frakturu lobanje, slepoočna kost mu je polomljena na tri mesta i ima hematome po glavi, priča tužno i razočarano Radivoje A. otac Aleksandra A. iz Vrnjačke Banje koji je pre nekoliko dana brutalno pretučen ispred paba u ovom gradu.

Radivoje, otac mladića kog je u subotu krvnički pretuklo sedam mladića, kaže u razgovoru za "Blic" da nije mogao da prepozna sina kada ga je video unakaženog u sanitetu Hitne pomoći. Kako nam je ispričao, on ne zna detalje koji su prethodili tuči, ali nam je rekao da je njegov sin te večeri bio u baru sa još nekoliko drugova i da su proslavljali rođendan. Na naše pitanje, da li je Aleksandar imao sa napadačima nekih ranijih nesuglasica, otac nam je ispričao da on

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »