Pucač iz "brauna" bio na optužnici protiv belivukovog klana: Evo ko je osumnjičeni za pokušaj ubistva šefa obezbeđenja: "Od tog dana je nedostupan, niko ne zna gde je"

Blic 24.03.2022
Pucač iz "brauna" bio na optužnici protiv belivukovog klana: Evo ko je osumnjičeni za pokušaj ubistva šefa obezbeđenja…

Policija već deset dana intenzivno traga za dvojicom osumnjičenih za pokušaj ubistva Mira Čuljkovića (41), šefa obezbeđenja prestoničkog kluba "Stefan Braun", koji su u bekstvu, a jedan od njih je, prema nezvaničnim informacijama, Aleksandar Šćepanović (25), mladić čije se ime našlo na optužnici protiv klana Veljka Belivuka, poznatog i kao Velja Nevolja, i Marka Miljkovića.

Policija je dan nakon pucnjave uhapsila troje osumnjičenih, dvojicu muškaraca za učestvovanje u pokušaju ubistva Nikolu S. i Slavoljuba T, kao i Milicu D, koja je osumnjičena da je napadače odvezla sa lica mesta i pomogla im u skrivanju. - Možda je pištolj opalio u opštoj tuči, ali nisam pucao - navodno je na saslušnaju rekao Trajković, za kog se sumnja da je ispalio jedan hitac. Za preostalom dvojicom aktera je raspisana poternica i oni se nalaze u bekstvu, a

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »