Ko je Milica Zavetnica i šta ju je poguralo u skupštinu Srbije: Otac joj je bio ratni izveštač, na svadbi joj pevao Amfilohije, a lepila je jezive plakate na prostorije "Ne davimo Beograd" (video)

Blic 05.04.2022
Ko je Milica Zavetnica i šta ju je poguralo u skupštinu Srbije: Otac joj je bio ratni izveštač, na svadbi joj pevao…

Od trnja do zvezda, tako bi se ukratko mogao opisati politički put Milice Đurđević Stamenkovski, koja je na ovim izborima stranku "Zavetnici" prvi put uvela u parlament. Ujedno, ona je i jedno od najvećih iznenađenja izbora, a tome su svakako kumovala česta gostovanja na televizijama s nacionalnom frekvencijom i umiveni nastupi kojima je propagirala desničarske ideje.

Ko je Milica Đurđević Stamenkovski? Rođena je 1990. godine u Beogradu, odrasla je, kako sama često ističe, u Kaluđerici. Završila je Prvu beogradsku gimnaziju, a potom diplomirala na Fakultetu političkih nauka. Njen otac je bio dramski pisac, novinar i ratni reporter Rajko Đurđević, koji je je 2012. godine učestvovao u osnivanju pokreta "Zavetnici". Nakon toga se i ona pridružila toj organizaciji, i godinama je bila njen portparol. Predsednica je "Zavetnica", a pre

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »