Od dečka lepe Samante koja je pronađena mrtva u stanu danima ni traga! Sačekao njenog bivšeg ispred zgrade, rekao mu nešto što ga je zbunilo, pa nestao. Još se ne zna kako je majka dvoje dece umrla!

Blic 08.04.2022
Od dečka lepe Samante koja je pronađena mrtva u stanu danima ni traga! Sačekao njenog bivšeg ispred zgrade, rekao mu nešto…

Od Dejana R, državljanina Severne Makedonije, dečka Samante V. (31), koja je u utorak pronađena mrtva u iznajmljenom stanu u Vlasotincu, danima ni traga! Još se čekaju nalazi obdukcije koji treba da otkriju kako je mlada majka dvoje dece, koja je pronađena u lokvi krvi i prekrivena ćebetom, umrla, a njen dečko nestao je bez traga. Kako se sumnja, prešao je granicu i otišao u Severnu Makedoniju.

Podsetimo, Samanta V. pronađena je mrtva u utorak uveče oko 22 časa u stanu u Vlasotincu, a policija od tada intenzivno traga za njenim dečkom Dejanom R. inače državljaninom Severne Makedonije. Misterija ovog slučaja postala je još veća nakon izjave njenog bivšeg muža da Samantu deca nisu mogla da dobiju više od nedelju dana, i da mu je njen dečko pre nekoliko dana rekao kratko samo da "ne mogu da preuzmu decu za vikend i da će poslati alimentaciju". Marjan V.

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »