"Lenka nema uobičajeno detinjstvo, ne ide u vrtić, sa nama je na gradilištu" Voditeljka Tamara Grujić otvorila dušu i najavila promene: "Trpi moj društveni život"

Blic 10.04.2022
"Lenka nema uobičajeno detinjstvo, ne ide u vrtić, sa nama je na gradilištu" Voditeljka Tamara Grujić otvorila dušu i…

Trenutno se na Prvoj prikazuje dvanaesta sezona “Radne akcije sa Tamarom”. Autorka i voditeljka Tamara Grujić kaže da posle 160 epizoda koje su radili na teritorijama opština koje se nalaze na severu Kosova, pa gotovo svih opština na jugu, istoku, zapadu, u centralnoj Srbiji i u Šumadiji, Vojvodini, srpskih opština koje se nalaze južno od Ibra, “obrću ponovo krug“ njihovih akcija.

- Ponovo krećemo od juga Srbije, u novoj sezoni radimo domove 13 porodica i renoviramo jednu seosku osnovnu školu. Ono što će biti mala novina u emisiji je što ćemo obilaziti sve porodice koje smo radili do sada u serijalu. To je ujedno i jedno od najčešćih pitanja koje dobijamo od gledalaca i ljubitelja emisije. Sve naravno zanima da li kuću radimo za 5 dana, ali i kako žive porodice posle naših akcija. Sada imamo idealnu priliku da posetimo sve porodice kojima

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »