"Deca su odlučila da žive sa mnom": Ispovest Nebojše Grnčarskog nakon optužbi za nasilje u porodici: "Draganu poštujem iako me je optužila za gnusne stvari"

Blic 18.04.2022
"Deca su odlučila da žive sa mnom": Ispovest Nebojše Grnčarskog nakon optužbi za nasilje u porodici: "Draganu poštujem…

U novembru prošle godine u domaćim medijima izašla je vest kako je protiv Nebojše Grnčarskog, vlasnika modne agencije "Select", njegova supruga Dragana podnela krivičnu prijavu Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog navodnog nasilja u porodici. Ona je tada od suda zatražila i da mu, do okončanja brakorazvodne parnice, privremeno zabrani da joj prilazi i kontaktira sa njom.

Pošto je tužilaštvo navodno odbacilo tužbu njegove supruge za porodično nasilje, Nebojša Grnčarski se oglasio i progovorio o tome kroz šta je prošao u prethodnom periodu, pa istakao da mu je najveća satisfakcija to što su zajednička deca odlučila da žive sa njim. - Kako mi je interes dece uvek na prvom mestu, trudim se da ublažim posledice koje je u našim životima proizvela lažna optužba za nasilje protiv mene. Deca neko vreme nisu išla u školu jer su ih drugovi,

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »