"Nismo mala deca, ko još sipa kokain u piće": Bokser besan na Darka Lazića, izneo sve u javnost: "Ko zna gde je bio posle žurke"

Blic 01.05.2022
"Nismo mala deca, ko još sipa kokain u piće": Bokser besan na Darka Lazića, izneo sve u javnost: "Ko zna gde je bio posle…

Darko Lazić nedavno je priveden nakon što se vraćao sa proslave rođendana boksera Marka Nikolića. Njega je tada saobraćajna policija najpre zaustavila zbog prekoračenja brzine, a onda je utvrđeno i da je bio pozitivan na prisustvo opojnih droga, a izmereno mu je i 0,91 promil alkohola u organizmu.

Lazić je naime potvrdio da je bio pozitivan na kokain, ali se pravdao da mu ga je neko sipao u piće na žurki. Ovim povodom oglasio se i bokser Marko Nikolić na čijoj proslavi je bio folker. - Svi me pitaju da li se na estradi koriste narkotici... kao prvo nije moja stvar, a kao drugo to što je njegov menadžer izjavio nije u redu. Uostalom, ko će šta da radi to je njegov problem - rekao je Marko Nikolić u Jutarnjem programu. - Mnogo mi je žao što je tako ispalo.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »