Maru od prvog samostalnog koraka deli svega 250.000 dinara! Vremena je malo, ali uspeli smo i za mnogo veće sume, možemo i ovo!

Blic 20.05.2022
Maru od prvog samostalnog koraka deli svega 250.000 dinara! Vremena je malo, ali uspeli smo i za mnogo veće sume, možemo i…

Devojčici Mari Haviže, oboleloj od cerebralne paralize, potrebna je pomoć od još samo 250.000 dinara da bi mogla samostalno da stoji i hoda. Toliko puta su građani Srbije, ujedinjeni kada je pomoć najpotrebnija, uspeli da sakupe i mnogo veće sume, verujemo da ćemo uspeti i ovaj put! Ostalo je još malo vremena do operacije!

Mari čeka važna operacija tetiva u bolnici "Children's hospital" u Sent Luisu (SAD). Ova operacija pomoći će Mari da samostalno stoji, što je preduslov za samostalan hod. Mara je vesela, bistra i nasmejana devojčica. Ima 16 godina i dijagnozu cerebralne paralize. Završava prvi razred srednje škole, druži se sa vršnjacima i mašta o tome da jednog dana sama ode sa drugaricama u bioskop. Mara je rođena prevremeno, u sedmom mesecu trudnoće. Po rođenju je reanimirana.

Bioskop »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »