Poslanik Narodne stranke otvorio kancelariju u Nišu za konsultacije sa građanima

Beta 10.06.2022

Potpredsednik Narodne stranke Đorđe Stanković, koji je izabran za poslanika u Skupštini Srbije, otvorio je u Nišu kancelariju u kojoj će sa građanima razgovarati svakog četvrtka u 17 sati, saopštila je danas ta stranka.

"Pozivam građane Niša i juga Srbije da svakog četvrtka dođu u kancelariju na Trgu Pavla Stojkovića 5/7 i iznesu svoje probleme, predloge i ideje. Otvoren sam za pitanja građana i u parlamentu ću se zalagati za rešavanje njihovih problema", rekao je Stanković.

On je istakao da je njegov cilj da "bude dostupan narodu", jer je "posao narodnog poslanika da štiti interese građana i opravda njihovo poverenje koje su mu ukazali svojim glasovima".

"Želim da pokažem kako bi poslanici trebalo da brinu o narodu, a da bismo brinuli o narodu, moramo da mu budemo bliski", kazao je on.

Stanković je naveo da će razgovarati i s drugim građanima juga Srbije, i da su kancelariji, pored Nišlija, dolazak najavili i ljudi iz Blaca, Pirota i drugih opština, te je najavio i više termina za te susrete.

Građani mogu da se kancelariji poslanika obrate i preko mejla (novageneracijanis@gmail.com) i telefonom na broj 0604002505.

(Beta, 06.10.2022)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »