Bila je menadžer u Beogradu, radila za 1.000 evra i otišla da bude sobarica u Nemačkoj: "Ovde se sve tačno zna, koliko radiš, koliko zarađuješ, koliko odmaraš"

Blic 05.07.2022
Bila je menadžer u Beogradu, radila za 1.000 evra i otišla da bude sobarica u Nemačkoj: "Ovde se sve tačno zna, koliko…

Da je Nemačka i dalje obećana zemlja za naše radnike potvrđuju oni koji su zbog ponuđenih boljih uslova rizikovali, ostavili sve što su ovde imali i ne nameravaju do penzije da se vrate. Jedna od njih je Beograđanka koja za "Blic Biznis" priča kako je napustila menadžersku poziciju sa platom od skoro 1.000 evra i otišla da radi kao sobarica u jednom hotelu u Nemačkoj za duplo više.

- Od početne pozicije prodavca u Srbiji, brzo sam napredovala do menadžera radnje, i došla do plate koja je bila skoro 1.000 evra. To je za naše uslove bilo i više nego dobra zarada, što je i bio moj cilj. Međutim, s preuzimanjem te obaveze nisam ni shvatala koliko će poslova još pasti na mene. Često sam morala da ostajem duže, tako da više nisam imala privatni život. Dugo sam razmišljala a onda sam presekla. Sve sam napustila i otišla u Nemačku da radim kao

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »