Menadžer me silovao i ostavio da umrem! Glumica otkrila sve užasne detalje, predozirala se, pa imala infarkt: Još sam bila nevina!

Kurir 25.07.2022
Menadžer me silovao i ostavio da umrem! Glumica otkrila sve užasne detalje, predozirala se, pa imala infarkt: Još sam bila…

Demi Lovato je šokirala svet kada je svojevremeno u svom dokumentarcu "Dancing with the Devil" otkrila potresne detalje koji su bili do tada nepoznati javnosti, a ticali su se njenih problema sa narkoticima i presijom koju je trpela zbog neralnih standarda kojima je bila izložena od najranijih dana.

Pevačica i glumica otkrila je da je veoma mlada počela da konzumira različite droge, a imala je i ogroman problem sa bulimijom. Nažalost, preterana kontrola njenog menadžerskog tima, uz sve to, dovela je do njenog velikog psihičkog loma 2018. godine. Demi Lovato je otkrila da se tada predozirala i umalo izgubila život, ali to nije sve. U svojoj ispovesti pevačica je priznala i da ju je tako predoziranu i bez svesti njen menadžer silovao i "ostavio da umre".

Pročitajte još

Ključne reči

Kultura, najnovije vesti »