"Lekove koje su mu lekari dali nemojte da: Uzima!" Jezivi "saveti" Miroljuba Petrovića doveli do smrti mladića koji su mu verovali: "Nije važno šta kaže magnetna, samo da ne ide NA preglede"

Blic 14.08.2022

Samozvani doktor i montruozni iscelitelj Miroljub Petrović, protiv koga je podignut optužni predlog zbog nadrilekarstva, nesrećne ljude koji su mu se javljali za pomoć odgovarao je da idu kod lekara. Iako je do sada nekoliko puta u javnosti tvrdio da je samo "davao savete za zdrav život", to nije tačno. "Blic" poseduje prepisku Petrovića i porodice preminulog tridesetjednogodišnjeg Slavča Petrova u kojoj se javno vidi da je bukvalno naređivao "način lečenja".

Slavčo Petrov preminuo je 7. januara 2019. godine od tumora, a protiv bolesti pokušao je da se izbori Petrovićevom "metodom". Nesrećni mladić po nagovoru šarlatana Petrovića bio je i na "lečenju" u njegovom kampu kod Leskovca. Kako se Petrović ponašao prema teško bolesnima i njihovim porodicama, svedoči prepiska porukama i mejlom sa sestrom nesrećnog Slavča, Bojanom Jovanović. Osim naredbi ovaj nadrilekar često je bio i agresivan. SLUČAJ "POD MAČ BATO" NA MRTVOJ

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »