"Deca su bila krvava i uplašena, vrištala su": Kad je videla da se dogodio težak udes u Bugarskoj, dr Milena je s kolegama odmah stigla u bolnicu: Tada je počela je dramatična borba za živote!

Blic 16.08.2022

Kada sam ušao (u bolnicu), zatekao sam pakao. Nije stvar samo u tome što se dogodila autobuska nesreća, već u tome što je reč o deci - okrvavljenoj, uplašenoj, većina njih bez roditelja. Vrištali su... Ovako govori Georgi Minkov zamenik direktora Hitne pomoći i vanredni profesor o teškoj nesreći koja se dogodila preksinoć na auto-putu Trakija u Bugarskoj.

Povređeno je devetoro dece, od kojih dvoje teže, kao i četvoro odraslih. Lakše povređena deca su nakon zbrinjavanja u Bugarskoj prevezena u Srbiju i smeštena u bolnicu u Tiršovoj. "JEDNO DETE MORA NA OPERACIJU LAKTA" Direktor Tiršove otkrio u kakvom su stanju sedmoro mališana koji su povređeni u udesu u Bugarskoj i kada će biti OTPUŠTENI IZ BOLNICE DECU POVREĐENU U BUGARSKOJ PREVOZE U TIRŠOVU Oglasio se direktor Hitne pomoći u Nišu: Obezbedili smo sedam ekipa,

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »