Тренер Пари Сен Жермена: Мбапе није забринут због афере око Погбе

Бета 30.08.2022

Тренер Пари Сен Жермена Кристоф Галтје рекао је данас да нападач Килијан Мбапе, чије се име појављује у афери око фудбалера Пола Погбе, не показује знаке љутње ни забринутости у вези целог случаја.

"Килијан је добро расположен. Видео сам и чуо шта се дешава са Полом Погбом. (Мбапе) Не показује знаке љутње ни забринутости због тога", рекао је Галтје после данашњег тренинга уочи предстојеће утакмице против Тулуза у француском првенству.

Погба је на мети покушаја изнуде од 13 милиона евра и нашао се у сред афере која је од 3. августа предмет прелиминарне истраге у Француској.

Матијас Погба, брат Пола Погбе, недавно је на друштвеним мрежама објавио видео снимак и најавио да ће открити "многе ствари" о француском репрезентативцу који игра за Јувентус.

Он је тада рекао да цео свет, укључујући Јувентус и спонзоре, заслужују да знају одређене ствари, како би били упознати са чињеницама и одлучили да ли Пол Погба заиста заслужује њихово дивљење и поштовање. Француски медији пренели су да се од фудбалера тражи велики новчани износ како би се избегло ширење наводно компромитујућих снимака.

У том случају појављује се име Килијана Мбапеа. Пол Погба је објаснио истражитељима из Централне канцеларије за борбу против организованг криминала да су његови уцењивачи покушали да га дискредитују емитовањем порука у којима је он наводно тражио од врача да баци чини на Мбапеа, што је Погба негирао.

Погба се у летњем прелазном року вратио у Јувентус, након што је шест година провео у Манчестер јунајтеду.

Тренутно се опоравља од повреде десног колена и на терен би требало да се врати средином септембра.

(Бета, 08.30.2022)

Повезане вести »

Кључне речи

Спорт, најновије вести »