Povezane vesti
Galtije: Mbape nije zabrinut zbog afere oko Pogbe
Večernje novosti 30.08.2022
TRENER Pari Sen Žermena Kristof Galtije izjavio je da napadač "svetaca" Kilijan Mbape nije zabrinut zbog afere u koju su umešani Matijas i Pol Pogba, prenose francuski mediji. FOTO: AP "Kilijan je dobro raspoložen. Video sam i čuo šta se dešava sa… »
Trener PSŽ-a: Mbape nije zabrinut zbog afere oko Pogbe
Sport klub 30.08.2022
Trener Pari Sen Žermena Kristof Galtje rekao je da napadač Kilijan Mbape, čije se ime pojavljuje u aferi oko fudbalera Pola Pogbe, ne pokazuje znake ljutnje ni zabrinutosti u vezi celog slučaja. „Kilijan je dobro raspoložen. Video sam i čuo šta… »
Trener Pari Sen Žermena: Mbape nije zabrinut zbog afere oko Pogbe
Beta 30.08.2022
Trener Pari Sen Žermena Kristof Galtje rekao je danas da napadač Kilijan Mbape, čije se ime pojavljuje u aferi oko fudbalera Pola Pogbe, ne pokazuje znake ljutnje ni zabrinutosti u vezi celog slučaja. "Kilijan je dobro raspoložen. Video sam i čuo… »
Vesti dana »
Prof. Šćepanović: Postoji raspoloženje da se obustava rada nastavi, sindikati nisu reprezentativni
N1 Info pre 47 minutajoš 81 povezana
Advokati potpuno obustavili rad na sedam dana, Viši sud obustavio izvršenje njihove odluke
RTV pre 1 satjoš 42 povezane
VMA: Od četiri osobe povređene u požaru u Barajevu, dve sa teškim a dve sa srednjim stepenom trovanja
Insajder pre 54 minutajoš 55 povezanih
Bajdenovi dočekali Trampove u Beloj kući na tradicionalnom čaju! Pogledajte kako je izgledao taj momenat (Foto)
Mondo pre 59 minutajoš 48 povezanih