Rođeni Beograđanin prestonicu zamenio kanjonom reke Trešnjice: Marko bez kajanja zauvek otišao na selo: "Dobio sam parče raja" (foto)

Blic 28.09.2022

Da je metar njegovog sela Amerika cela, najbolje se na sopstvenom primerio uverio i rođeni Beograđanin Marko Ranković koji je odlučio da napusti veliki grad i vrati se na svoju dedovinu, u selo Gornja Trešnjica nadomak Ljubovije. Netaknuta priroda, mir, život bez žurbe i stresa samo su neki od faktora koji su uticali da se nikad ne pokaje zbog svoje odluke. Mnogi su poput njega, tokom teških korona godina spas takođe potražili u ruralnim područjima, pa je Marko odičio da se počne baviti seoskom turizmom.

- Korona me je zaista vratila na selo, nisam mogao da biram parče zemlje jer sam se vratio na dedovinu, a dobio sam parče raja. Podigao sam vajate i trenutno raspolažem smeštajem za 12 osoba, ali su potrebe mnogo veće. Bilo je gostiju iz svih krajeva Srbije i bez obzira što sam tek početnik u seoskom turizmu, olako nas pronalaze, na samoj smo obali Drine, kaže za RINU Marko. Kanjon reke Trešnjice, specijalni rezervat prirode i stanište beloglavih supova, Tornička

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »