Krivična prijava protiv tanje nevolje: Sestra nastradalog u Ripnju tvrdi: "Napila se, pretukla mi brata metalnom šipkom, pa ga izbacila na put gde je poginuo"

Blic 14.10.2022
Krivična prijava protiv tanje nevolje: Sestra nastradalog u Ripnju tvrdi: "Napila se, pretukla mi brata metalnom šipkom, pa…

Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je dostavljena krivična prijava Jovane Boričić protiv Tatjane Ivanović zbog sumnje da je pretukla njenog brata Mlađana Denića, a onda ga izbacila iz kola na Ibarskoj magistrali gde je poginuo, saznaje "Blic".

Krivičnom prijavom koju je podnela sestra nastradalog Denića, navodi se da je Tatjana izvršila krivično delo nasilje u porodici usled čega je nastupila smrt člana porodice. Krivičnim zakonikom, za ovo krivično delo zaprećena je robija od pet do petnaest godina. Jovana Boričić je rođena sestra Mlađana Denića koji je poginuo 29. septembra u saobraćajnoj nezgodi u Ripnju oko 4 casa, a kom događaju je, prema navodima njene krivične prijave, prethodilo nasilje nad njim.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »