"Nema tradicije, nema: Zajedništva.... Sve je instant" Rat na društvenim mrežama zbog spremanja kiselog kupusa i zimnice: "to smrdi!"

Blic 26.10.2022
"Nema tradicije, nema: Zajedništva.... Sve je instant" Rat na društvenim mrežama zbog spremanja kiselog kupusa i zimnice…

Pažnju tviteraša pre nekoliko dana privukla je objava jednog korisnika na temu kiseljenja kupusa u zgradi i izazvala burnu raspravu. "Kakva moraš biti seljačina da kiseliš kupus u svom stanu u 21. veku", bilo je pitanje koje je razljutilo mnoge koji praktikuju da spremaju omiljenu zimsku salatu i neophodan sastojak najvoljenijeg srpskog jela, uprkos tome što žive u stanu.

Dok su jedni tvrdili da je to sasvim normalno i da svaka domaćica treba to da radi, kao i da neće da jedu "smeće" iz prodavnice, drugi su se protivili toj odluci sa izgovorom da će njima smrdeti, da se mora poštovati kućni red i da je pravo rešenje kupovni ukiseljeni kupus. Tokom diskusije među korisnicima pala je i pokoja uvreda, a najveću pažnju korisnika privukla je ironična konstatacije jedne korisnice. "A gde da ga kiseli ako želi a živi u stanu i nema podrum?

Blic »

Komentari

Zabava, najnovije vesti »