"Tresao me kao igračku, ruke su mi pomodrile": Beograđanku napao vozač autobusa jer se nepropisno zaustavila: "Počeo je da udara u prozor i šutira automobil, a onda da me psuje i preti"

Blic 05.11.2022
"Tresao me kao igračku, ruke su mi pomodrile": Beograđanku napao vozač autobusa jer se nepropisno zaustavila: "Počeo je da…

Samohrana majka O. A. (43) iz Beograda doživela je nasilje kada ju je, prema njenim rečima, u četvrtak ujutru napao vozač gradskog autobusa jednog privatnog prevoznika jer je svojim automobilom na kratko stala na okretnicu i delom mu preprečila put.

Incident se dogodio na okretnici autobusa 309 u Ulici Vjekoslava Kovača na Zvezdari kada je O.A. na kratko zaustavila svoj automobil kako bi kupila cveće kod lokalne prodavačice. - Tog jutra krenula sam sa majkom da obiđem grob svoga oca koji je preminuo pre nepunih mesec dana. Pošto poznajem jednu baku koja na okretnici kod "Cvetkove pijace" prodaje cveće odlučila sam da na kratko stanem na okretnicu i pazarim kod te žene sve što mi je potrebno za groblje.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »