Daibau organizuje regionalnu digitalnu konferenciju 'Budućnost građevinarstva je digitalna'

Beta 15.11.2022

Daibau, međunarodna građevinska platforma sa sedištem u Sloveniji, koja posluje u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, organizuje najveću onlajn konferenciju o digitalnom marketingu, fokusiranu na građevinsku industriju u Jadranskom regionu.

Covid-19 je promenio diskurs oglašavanja ne samo u našem regionu već i u Evropi, pa i šire. Bili smo svedoci naglog rasta digitalnog marketinga koji nije bio ograničen samo na tradicionalne digitalne industrije kakva je e-trgovina, već je obuhvatio i mnoge druge, pri čemu građevinska industrija nije ostala izuzetak.

Daibau, kompanija koja upravlja nekolicinom platformi širom Evrope osmišljenih tako da povežu investitore koji žele da renoviraju svoje domove ili izgrade nove s izvođačima koji im mogu pomoći u njihovim projektima, uvidela je ovaj potencijal pre više godina i poželela da proširi ulogu digitalnih platformi i marketinških kanala u tom procesu renoviranja i izgradnje domova.

S iskustvom direktnog učešća na tržištu i uvidima koje im pruža njihova platforma koliko i podaci prikupljeni na taj način, oni iznalaze nova digitalna rešenja namenjena kompanijama u građevinskoj industriji koje žele da ciljaju i identifikuju građevinske stručnjake i izvođače, kao i krajnje korisnike koji su bilo u procesu izgradnje bilo planiranjarealizacije u bliskoj budućnosti.

Kako bi dali svoj doprinos takvom napredovanju, organizuju regionalni događaj „Budućnost građevinarstva je digitalna“ koji će okupiti više od 500 stručnjaka iz marketinga i prodaje u građevinskoj industriji.

Martin Pelcl,izvršni direktor kompanije Daibau,obrazložio je njihovu viziju: „Nadamo se da će naša konferencija postati mesto gde će se timovi za digitalni marketing i prodaju, koji rade u građevinskoj industriji, sastajati svake godine kako bi podelili iskustva, postavili relevantna i važna pitanja i čuli od vrhunskih regionalnih i globalnih stručnjakaštana ovom prostoru rade lideri u industriji.”

Online događaj, kome će moći besplatno da se prisustvuje, održaće se 17. novembra 2022. godine, uz učešće više stručnih govornika iz ove oblasti. Vanja Mlaco, Global Head of Digital Performance zaAkzoNobel i Gabriel Pintea, Global Digital Transformation Manager and Customer Experience Ecosystem Builderza Henekl će predvoditi deo grupe govornika na engleskom jeziku.

Na srpskom i hrvatskom jeziku biće predstavljeno i nekoliko istaknutih regionalnih stručnjaka za digitalni marketing, među kojima je i Robert Petković iz Hrvatske, International keynote speaker/ Digital Analytics director za Pro Media Group. Njemu će se pridružiti Miroslav Varga i Dajana Muter, oboje priznati stručnjaci jedne od najuspešnijih hrvatskih digitalnih marketinških agencija Escape i jedan od vodećih regionalnih YouTube stručnjaka iz Beograda, Aleksandar Ašković.

Martin Pelcl,glavni izvršni direktor Daibau i direktor marketinga Črt Podlogar, pridružiće se govornicima i predstaviti najnovije trendove u digitalnom marketingu i online ponašanju u građevinskoj industriji u jadranskom regionu.

Više informacija o konferenciji i registraciju za besplatan događaj naći ćete OVDE.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Beta, 11.15.2022)

Pročitajte još

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »