Zbog uninih reči Srbija i dijaspora plaču: Nakon smrti muža Dejana (40), ostala je sama sa dvoje dece u Švedskoj bez ičega: "Rekla sam mu da se više nikada nećemo razdvajati. A razdvojili smo se zauvek"

Blic 15.11.2022
Zbog uninih reči Srbija i dijaspora plaču: Nakon smrti muža Dejana (40), ostala je sama sa dvoje dece u Švedskoj bez…

Dejan Zagorac (40) muškarac iz Srbije, preminuo je tokom privremenog rada u švedskom mestu Sedertelje, koji se nalazi u blizini Stokholma. Da nevolja bude veća, a nesreća teža, njegova supruga Una je ostala bez ikakvih sredstava za život, budući da je čekala na papire, a sav novac na Dejanovoj kartici, usled zakona, bio je blokiran.

Čuvši za njihovu priču, a na inicijativu Đorđa Petrovića, naši ljudi sa svih strana Balkana, pruužili su Uni i deci ruku. Koliko je ko mogao, od 200 do 1.000 kruna, slao je na račun žene kojoj je novac bio prekopotreban. U komentarima, tokom čitave objave, ređale su se poruke saučešća, ali i skrinšotovi uplaćenih donacija. Kada se taj novac prevede iz kruna u evre, išao je od 20 pa do 100 evra, a bilo je i većih donacija. Novac je stizao sa svih strana, uplaćivali

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »