"Udarao je u njega kao u džak": Svedoci ubistva harmonikaša iz Niša na sudu ispričali jezive detalje zločina: "Bio je kontuzovan od batina, tekla mu je krv iz nosa"

Blic 17.11.2022
"Udarao je u njega kao u džak": Svedoci ubistva harmonikaša iz Niša na sudu ispričali jezive detalje zločina: "Bio je…

Svedoci saslušani suđenju Aleksandru Selimoviću (35) iz Gornjeg Matejevca, optuženom da je u kafani “Stambol kapija” u Nišu 3.maja ove godine pretukao harmonikaša Ferata Asanovića (68) iz Niša i naneo mu smrtonosne povrede, izjavili su da je kobna tuča počela tako što je optuženi zamerao muzičaru što mu peva samo po jednu strofu umesto cele pesme te da je sukob je kulminirao kada je Asanović po ruci udario konobaricu jer odbila da mu donese piće i pokušala da mu zatvori harmoniku.

Aleksandar Manojlović zvani Mišur ostao je pri iskazu datom u tužilaštvu da je video Asanovića kako svira Selimoviću, koji mu je dao 200 dinara, ali da se sve vreme žalio da muzičar ne zna da peva. On je naveo da mu je Selimović prvo udario desetak šamara, a da ga je posle izudarao i pesnicama i polomio mu harmoniku jer je konobaricu udario po ruci. -Udario ga je 10 puta pesnicama u predelu lica zbog čega je harmonkaš pao sa stolice. Udarao je u njega kao u džak.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »