Televizor: 1.500, dron 300, skije sa štapovima 500 dinara Nikad isporučene pošiljke na rasprodaji, mnoga roba je nova, cene od 10 dinara!

Blic 22.11.2022
Televizor: 1.500, dron 300, skije sa štapovima 500 dinara Nikad isporučene pošiljke na rasprodaji, mnoga roba je nova, cene…

Da li ste se ikada zapitali šta se dešava sa nikada neisporučenim pošiljkama? One sve završe u jednom velikom magacinu, a onda se posle određnog vremena, kada im istekne rok čuvanja, prodaju! Oni koji odu na jedan ovakav šoping mogu da kupe mnogo toga i to za neverovatno male pare, početna cena nekih proizvodi je svega 10, 20 dinara!

Javne prodaje robe sadržane u neisporučivim pošiljkama kojima je istekao rok čuvanja ovaj put biće održane u Beogradu, Zrenjaninu, Jagodini i Kraljevu, a u ponudi je više od 700 najrazličitijih proizvoda. Pravo učešća imaju sva pravna i fizička licа, a roba se prodaje u viđenom stanju i bez prava na reklamaciju, dok su početne prodajne cene iskazane sa PDV-om. U Beogradu se uglavnom prodaje nova roba, odnosno nekorišećana, dok je u ova tri grada roba polovna.

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »