Anina agonija i dalje traje: Sakrila se u Sigurnu kuću, dobila starateljstvo, a onda je bivši muž oteo decu i pobegao u Švajcarsku, Hrvati ga pustili bez isprava!

Blic 27.11.2022
Anina agonija i dalje traje: Sakrila se u Sigurnu kuću, dobila starateljstvo, a onda je bivši muž oteo decu i pobegao u…

Ani Landeki bivši muž je nasilno oduzeo decu juna ove godine i odveo ih u inostranstvo, iako su naši pravosudni organi u međuvremenu doneli odluku o privremenoj meri da deca budu sa majkom. Njena borba traje već više od pet meseci, a prema poslednjim informacijama, njen bivši partner je nezakonito prešao granicu i odveo decu u Švajcarsku, te su trenutno u toku pregovori između srpskih i švajcarskih pravosudnih organa.

Ova majka je decu poslednji put videla kada je išla na posao 6. juna. Otac ju je iz Sigurne kuće odvezao na posao, a decu odveo kod njenih roditelja. Do otimanja dece od 7 i 5 godina došlo je kada ih je Anin otac stavio u auto kako bi ih vratio kod majke u Sigurnu kuću. Anin bivši suprug je sa decom uspeo da pređe granicu i ode u Hrvatsku, nakon čega mu se gubi trag. Deca prilikom prelaska granice kod sebe nisu imala nijedan putni dokument, tvrdila je ranije majka.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »