"Žena je bila uspaničena, u suzama": Vlasnik kafića ispred kojeg je nastradala devojčica (15) u Novom Pazaru: "Ovo je najcrnja tačka!"

Blic 13.12.2022
"Žena je bila uspaničena, u suzama": Vlasnik kafića ispred kojeg je nastradala devojčica (15) u Novom Pazaru: "Ovo je…

"Pojavila se uspaničena žena, sva u suzama. Bila je to mladićeva majka, koja je bila skroz van sebe, vrištala je. Nakon sat vremena došao je i devojčicin otac, a policajci su podigli čaršav da bi identifikovao ćerku", ovim rečima vlasnik kafića, Elvir Bihorac, govori o stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Novom Pazaru kada je na devojčicu Melisu Z. (15) naleteo "golfom 6" tinejdžer B. H. (17).

Ona je poginula juče u Novom Pazaru oko 6.45 na putu do škole, kada je na nju "golfom 6" naleteo tinejdžer B. H. (17) dok je prelazila pešački prelaz u naselju Mur. Nakon udara podletela je pod točkove kombija, koji se kretao suprotnim smerom, za čijim volanom je bio S. Ć. (58). On je prešao preko njenog tela i pobegao, ali je ubrzo uhapšen, kao i maloletni vozač, koji se sam predao policiji. Elvir Bihorac, rekao je za Republiku, da je u svoj kafić došao nakon

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »