"Moje srce pati za tobom, za tvojim sinovima": Potresna ispovest koleginice Ane Volš: "Htela je da mi iz svog džepa da novac za račune kada nisam mogla da ih platim"

Blic 11.01.2023
"Moje srce pati za tobom, za tvojim sinovima": Potresna ispovest koleginice Ane Volš: "Htela je da mi iz svog džepa da novac…

- Ništa od ovoga nema smisla. Moje srce pati za tobom, za tvojim sinovima, za tvojom mamom. Ana Volš najpažljivija, najljubaznija, najiskrenija, dobrog srca, najvrednija osoba koju sam ikada upoznala - ovim rečima koleginica Simona Alijah misteriozno nestale Ane Volš, opisuje lepu Beograđanku i priseća se njihovih zajedničkih trenutaka.

Ona je na objavi na Fejsbuku podelila Aninu fotografiju i potresnu ispovest. Ona se prisetila njihovog druženja i kakva je bila Ana. - Videla sam toliko stranica, blogova...da ne znaju ko si... Pa evo da kažem svima, sa moje tačke gledišta ko je zapravo Ana Volš? - piše Anina koleginica Simona Alijah. Ona je u svojoj objavi navela da je Ana "elegantna, a prizemna i nema problem da završi težak posao. I to sve sa osmehom na licu, uz njene pozitivne reči prođe dan".

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »