Može li se Brajan izvući? Američki stručnjaci otkrivaju u kom slučaju suprug Ane Volš može biti oslobođen: "Filmovi i serije ne lažu, obično se sve tako dešava i u stvarnosti"

Blic 21.01.2023
Može li se Brajan izvući? Američki stručnjaci otkrivaju u kom slučaju suprug Ane Volš može biti oslobođen: "Filmovi i…

SAD i Srbija bruje o nestanku Beograđanke Ane Volš, a protiv njenog supruga podignuta je optužnica za ubistvo, bazirana na DNK tragovima i krvavom nožu pronađenim u podrumu porodične kuće, dokazima pronađenim na deponiji, kao i tome što je Brajan Volš dan nakon nestanka supruge na internetu tražio kako da se reši tela i ukloni tragove krvi, a potom i prekršio kućni pritvor da bi otišao i kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 400 dolara.

Osnivač i direktor master studija politike i upravljanja sajber bezbednosti na Bostonskom koledžu, kao i na Pravnom fakultetu Bostonskog koledža i isrtraživački saradnik i predavač na MIT školi menadžmenta Kevin Pauers govorio je o slučaju nestanka Ane Volš i tome da li bi njen suprug Brajan mogao da bude osuđen za ubistvo, kao i na koji način bi mogao da se brani. - Slučaj izgleda kao da je ispao iz jezivog filma, horor filma. Kada čujete šta se dešava, pogotovu

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »