Vučić na Instagramu objavio da je 'dao sve od sebe' da štiti Srbiju

Beta 22.01.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da je "dao sve od sebe da čuva i štiti Srbiju" jer "predaja nikada nije bila opcija" i pozvao na jedinstvo u "ne lakim izborima koji su pred nama".

"Pred nama nisu laki dani, a ni izbori. Da bismo odbranili i sačuvali i zemlju i narod moramo biti jedinstveni i ujedinjeni", objavio je Vučić na nalogu "buducnostsrbijeav", preko kojeg obaveštava javnost o svojim aktivnostima i osećanjima.

U osvrtu na protelu nedelju predsednik je istakao da je ponosan što se glas Srbije čuo jasno i racionalno u svetskoj areni, na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

"Važno je što smo precizno i argumentovano izneli našu politiku, a možda još važnije, što smo Srbiju promovisali kao investicionu destinaciju, što je od izuzetnog značaja za našu ekonomiju i boljitak svih građana", naveo je Vučić.

Istakao je da je sa međunarodnim predstavnicima nastavio tešku, ali neophodnu i otvorenu diskusiju u cilju rešavanja gorućeg pitanja države: "života i opstanka našeg naroda na Kosovu i Metohiji".

"Dao sam sve od sebe da čuvam i štitim Srbiju i to ću nastaviti da činim," obećao je predsednik na Instagramu.

(Beta, 01.22.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »