Повезане вести

Вучић на Инстаграму објавио да је 'дао све од себе' да штити Србију

Вучић на Инстаграму објавио да је 'дао све од себе' да штити Србију

Бета 22.01.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму да је "дао све од себе да чува и штити Србију" јер "предаја никада није била опција" и позвао на јединство у "не лаким изборима који су пред нама". "Пред нама нису лаки… »
Вучић: Дао сам све од себе да чувам Србију, јер предаја никада није била опција

Вучић: Дао сам све од себе да чувам Србију, јер предаја никада није била опција

Н1 Инфо 22.01.2023
Пред нама нису лаки дани, а ни избори и да бисмо одбранили и сачували и земљу и народ морамо бити јединствени и уједињени, објавио је на Инстаграму председник Србије Александар Вучић, који је истакао да је дао све од себе да… »
Вучићев осврт на прошлу недељу: Дао сам све од себе да чувам и штитим Србију

Вучићев осврт на прошлу недељу: Дао сам све од себе да чувам и штитим Србију

Данас 22.01.2023
Председник Србије Александар Вучић на свом Инстаграм профилу објавио је видео подсећања на догађаје из претходне недеље. Како је навео, била је то „још једна недеља борбе за опстанак и просперитет, за бољу будућност Србије“… »
Вучиц́: Да бисмо одбранили земљу морамо бити јединствени и уједињени

Вучиц́: Да бисмо одбранили земљу морамо бити јединствени и уједињени

Спутник 22.01.2023
"Поносан сам што се глас Србије чуо јасно и рационално у светској арени у Давосу. Са међународним представницима сам наставио тешку, али неопходну и отворену дискусију у циљу решавања горуц́ег питања за нашу државу, а то су… »
Вучић: Још једна недеља за бољу будућност Србије

Вучић: Још једна недеља за бољу будућност Србије

РТК 22.01.2023
Још једна недеља борбе за опстанак и просперитет, за бољу будућност Србије, навео је председник Србије Александар Вучић на Инстаграму, резимирајући догађаје протекле седмице. „Поносан сам што се глас Србије чуо јасно и… »
Вучић: Још једна недеља борбе за опстанак и просперитет, пред нама нису лаки избори

Вучић: Још једна недеља борбе за опстанак и просперитет, пред нама нису лаки избори

Еуроневс 22.01.2023
Још једна недеља борбе за опстанак и просперитет, за бољу будућност Србије, навео је председник Србије Александар Вучић на Инстаграму, резимирајући догађаје протекле седмице. "Поносан сам што се глас Србије чуо јасно и… »
Вучић: Још једна недеља борбе за опстанак и просперитет, за бољу будућност Србије

Вучић: Још једна недеља борбе за опстанак и просперитет, за бољу будућност Србије

Телеграф 22.01.2023
"Поносан сам што се глас Србије чуо јасно и рационално у светској арени, на Светском економском форуму у Давосу", наводи Вучић. Још једна недеља борбе за опстанак и просперитет, за бољу будућност Србије, навео је председник… »

Вести дана »