"Voleo bih to dete, čuvao ga i pazio": Zoran skrhan nakon saznanja da je njegova bivša žena ubila bebu i stavila je u zamrzivač: "Želeo bih da se vidimo, da je pitam nešto..."

Blic 24.01.2023
"Voleo bih to dete, čuvao ga i pazio": Zoran skrhan nakon saznanja da je njegova bivša žena ubila bebu i stavila je u…

- Nemam reči, ne mogu da poverujem da je ubija nedužno dete. Brinuo bih o tom detetu, kao što već brinem o našim četvoro dece. Voleo bih ga, čuvao i pazio. Da sam znao da je trudna, obradovao bih se kao i za svako do sada. Ja obožavam decu... Ja sam bio jedinac, želja mi je bila da imam puno dece. Mrzim samoću.. - priča za "Blic" vidno potreseni Zoran M. u čijem je zamrzivaču u Zemunu nađeno telo novorođenčeda.

Istakao je i da bi želeo da je vidim i da se pogledaju oči u oči, kako bi joj rekao sve što ima. Kako kaže, nikada nije mogao ni da pretpostavi da ona to može da uradi. - Živeo sam sa njom 27 godina, nisam mogao ni da zamislim da je mogla da uradi ovakvu stvar. Stalno se pitam kako je moguće da neko uradi tako nešto? - priča Zoran. Istakao je i da kada se žena porodila 2016. godine, kako smo saznali iz Tužilaštva, bio u Malom Požarevcu sa decom. - Zajedno sa decom

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »