Kriza u dva čina: Dačić i Vučić dogovorili nastavak saradnje, socijalisti i dalje na meti kritika funkcionera SNS i tabloida (VIDEO)

Insajder 08.02.2023  |  Insajder
Kriza u dva čina: Dačić i Vučić dogovorili nastavak saradnje, socijalisti i dalje na meti kritika funkcionera SNS i…

Politička bura koju su izazvali najviši funkcioneri SNS-a najavljujući izbore i optužujući koalicione partnere iz SPS-a da prošle nedelje nisu dovoljno podržali predsednika Srbije na sednici o Kosovu i Metohiji, utišana je na isti način kao što je i kreirana - iznenada, u samo dva dana. Predsednik Srbije je sinoć, gostujući na Pinku, rekao da više nema poverenje u socijaliste, ali da smatra da izbori nisu rešenje.

"Ništa se neće dogoditi preko noći. Ono što se dogodilo je svakako značajno narušilo naše odnose jer tu postoje stvari o kojima neću da govorim. Ne može ovo da bude razlog za sve, postoje neke druge stvari. Ne mislim da su u ovom trenutku izbori rešenje za našu zemlju", naveo je Vučić. Premijerka Ana Brnabić, uz obrazloženje da je predsednik već sve rekao, danas nije htela da komentariše odnose unutar vladajuće koalicije. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić se,

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »